Helemaal los met je collega's

Helemaal los met je collega's

Wauw! Die collega die altijd wat verlegen is, gaat helemaal los op de quad en de jongedame die op de andere afdeling werkt kan boogschieten als Robin Hood. Je leert collega's vaak pas echt kennen als je uit je werkomgeving wordt gehaald en wat is er nu leuker dan samen een mooie en actieve dag in het groen te hebben? Buitenplaats Vlaardingen biedt tal van mogelijkheden.

 

Je weet hier na een dag meer dan na tien jaar op kantoor

Of het nu is voor een teambuildingsdag of een gezellig uitje, alles is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Als je met je collega's een leuke dag wilt hebben, is een challenge parcours, boogschieten of quad rijden uitermate geschikt.: “Door samen iets te ondernemen leer je elkaar kennen. Na deze ene dag weten ze vaak meer van elkaar dan tien jaar op kantoor”, vertelt Wim Gerritsen van Buitenplaats Vlaardingen. 
 

Samen bouwen

Tijdens een teambuildingdag gaat het er serieuzer aan toe. “Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met een groep iets te bouwen van bamboe. Tijdens dit proces wordt het duidelijk welke rol iedereen vervult. Door elkaars kwaliteiten te leren kennen, kun je hier ook op de werkvloer je voordeel mee doen” vertelt Wim.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
Natuur- en vogelwacht Rotta
Workshops

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca
Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops

Breng de winterse geuren mee naar binnen!