Trouwen in het groen

Trouwen in het groen

Ja, ik wil...trouwen op de meest groene huwelijkslocatie in Nederland. Dan is het zaak om eens  een bezoekje aan Buitenplaats Vlaardingen te brengen. Deze locatie doet zonder twijfel je mond openvallen. De authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard maken deze plek tot een trouwjuweeltje. 

Romantischer kan niet

De gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat je gehele bruiloft plaats kan vinden op één locatie! Als je tegen mensen vertelt dat je in een stal of hooiberg trouwt, kijkt men misschien wat ongemakkelijk. Tussen de koeienpoep of omgeven door kriebelend hooi? Als je duidelijk maakt dat het om gerenoveerde bouwwerkjes met originele elementen gaat, kijkt men ongetwijfeld verrukt. Immers, hoe romantisch kun je het krijgen. De knusheid van vroeger gecombineerd met de luxe van vandaag de dag. 

 

Receptie, diner of spetterend feest

Aansluitend aan het ja-woord is het tijd voor een feestje! Uiteraard kan ook je receptie, diner of feest plaatsvinden op de Buitenplaats. Culinaire hapjes en drankjes mogen bij dit feest natuurlijk niet ontbreken. Met ruim 20 jaar horeca ervaring en spontaan en professioneel personeel verzorgen zij alles tot in de puntjes! Een bruidsarrangement maakt je trouwfeest helemaal compleet!
 

Bezichtigen

In een persoonlijk gesprek kan het personeel van Buitenplaats Vlaardingen direct jouw specifieke wensen doornemen en aan de hand hiervan een geheel vrijblijvende offerte maken. Voor bezichtigingen bel je naar 0174 – 290 060 of stuur je een email naar info@buitenplaatsvlaardingen.nl

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Zuidbuurt 85
3132 KA Vlaardingen
tel: 010 – 43 59 222
 
E-mail:
website:
Familie & kids
Familie & kids
Kunst & cultuur
Dreams skate- en surfschool & shop
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops

Fluisteren op de Fluisterboot

Fluisterboot Andante
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Eten & drinken

Gevulde pompoen met quinoa en aardappel

Een bijzonder plekje in Vlaardingen

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Eet je fit - bananenpannenkoeken

Healthy Cakebar Sharp Sharp

Sharp Sharp
Ontspanning