Een weekend weg met de vereniging

Een weekend weg met de vereniging

Een sportief trainingsweekend? Werken aan teambuilding? Of gewoon gezellig een paar dagen weg met de vereniging? Dan is Boerderij Dichtbij voor jullie de perfecte bestemming. Eigenaren Leo en Wilma van Adrichem hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht. 

De eigenaar vertelt dat sportievelingen gebruik kunnen maken van het buitensportterrein. Boerderij Dichtbij beschikt over een kunstgrasveld van 1300m2 waarop je kunt tennissen, voetballen en hockeyen. “Ook kun je lekker met de voetjes in het zand op het beachbalveld. Naast het spelen van een potje volleybal kun je het natuurlijk ook gebruiken als megazandbak voor de kleintjes”, lacht Leo.
 

Spanning & ontspanning

Na spanning is het tijd voor ontspanning. Je komt tot rust in de luxe sauna/relaxruimte, met daarin een stoomcabine, traditionele sauna, infrarood sauna, groot bubbelbad, zonnebank, douche, tv en een zithoek. En waar slaap je na een intensieve dag nou beter dan in een knusse bedstede? Al zijn ledematen na een actieve dag wat  stram, dan nog kun je zonder problemen slapen in een van de bedsteden van Boerderij Dichtbij in Wateringen. De bedden zijn net zo knus als vroeger, maar beschikken over het comfort van vandaag de dag. 

 

Een goed bed

Ik wist precies wat ik wel en niet wilde

Het echtpaar beschikt zelf over de nodige ervaring in groepsaccommodaties. “Ik wist precies wat ik wel en niet wilde. Zo zijn goede bedden een must. Ik heb vaak op een slecht matras gelegen en dat draagt niet echt bij aan de vakantievreugde”, aldus Leo. “Ook kwam het vaak voor dat als er zes mensen tegelijk douchten, de helft koud water had. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen tegelijk kan douchen en toch warm water heeft”. Heel belangrijk is de omheining. Heel Boerderij Dichtbij is omgeven met hekwerk, zodat ouders ook even kunnen ontspannen en niet constant op hoeven te letten of hun kind niet te dicht bij het water is. 
 

Het grootste compliment

Leo geniet van zijn baan. “Het buiten zijn en het contact met allerlei verschillende mensen zijn de leukste aspecten. En natuurlijk is het ook fijn als je het mensen naar de zin maakt. Het grootste compliment is eigenlijk wel als mensen na hun verblijf meteen weer boeken. Dan weet je: wij hebben het goed gedaan”. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Zwetkade Noord 3
2291 HZ Wateringen
tel: 0174 296315 
 
E-mail:
website:
Familie & kids
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Workshops
Familie & kids
Ontspanning

Verrassend Maassluis

De Karperhoeve

Surfing Scheveningen

Noordzee Surfschool
Ontspanning
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning

De natuur ervaren in de stad

Sport & avontuur

Survival Bootcamp bij Outdoor Valley.

Outdoor Valley

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen
Boerderij het Lansingerland
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Overnachten

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij

Buiten bij De Vreemde Vogel

Buitenhotel De Vreemde Vogel