Waterskiën; pure fun voor iedereen

Waterskiën; pure fun voor iedereen

Geloof het of niet maar waterskiën is pure fun voor iedereen! Je hoeft geen fantastische conditie te hebben of over het evenwicht van een koorddanser te beschikken om deze sport te beoefenen. De kenners vertellen: het is gemakkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Neem jij de proef op de som bij Wollebrand fun, food & events?

 

Tips en trics en dan........go

Nog nooit op de lange ( waterski-) latten gestaan? Geen probleem, na een instructiefilm en uitleg van onze instructeurs, heb je het binnen een uur onder de knie. Hoe gaat een keertje waterskien nu precies in zijn werk? Bij de waterskibalie koop je een kaartje en vervolgens mag je je gaan omkleden in een van de kleedkamers. Na het omkleden bekijk je een instructiefilm. Dan is het tijd om naar de startvlonder te gaan. Hier word je opgevangen door een instructeur en krijg je de waterski’s en zwemvest aan. De instructeurs geven nog de laatste tips en trics en dan.........GO!

 

Uitdaging op een board

Als je je balans op de waterski’s hebt gevonden kun je de uitdaging op een board aangaan. De instructeurs geven alle informatie en uitleg om zo snel mogelijk rond te gaan. Wakeboarden is razendpopulair! Het is nog steeds een van de snelst groeiende watersporten ter wereld! Het is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over het waterskien of wakeboarden kijk je op www.kabelskibaan.nl. Hier staan ook alle andere mogelijkheden die Wollebrand te bieden heeft op een rij.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
Natuur- en vogelwacht Rotta
Workshops

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
De Delflandhoeve
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Familie & kids
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur
Westlands Museum
Familie & kids
Kunst & cultuur
Streekproducten

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij
Sport & avontuur

Survival Bootcamp bij Outdoor Valley.

Outdoor Valley

Pluk de herfst en haal hem in huis!

De Wildplukwijzer

Klimmen en klauteren bij Monk Bouldergym

Monk bouldergym Rotterdam

Maak goede voornemens in 2017 waar!