Waterskiën; pure fun voor iedereen

Waterskiën; pure fun voor iedereen

Geloof het of niet maar waterskiën is pure fun voor iedereen! Je hoeft geen fantastische conditie te hebben of over het evenwicht van een koorddanser te beschikken om deze sport te beoefenen. De kenners vertellen: het is gemakkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Neem jij de proef op de som bij Wollebrand fun, food & events?

 

Tips en trics en dan........go

Nog nooit op de lange ( waterski-) latten gestaan? Geen probleem, na een instructiefilm en uitleg van onze instructeurs, heb je het binnen een uur onder de knie. Hoe gaat een keertje waterskien nu precies in zijn werk? Bij de waterskibalie koop je een kaartje en vervolgens mag je je gaan omkleden in een van de kleedkamers. Na het omkleden bekijk je een instructiefilm. Dan is het tijd om naar de startvlonder te gaan. Hier word je opgevangen door een instructeur en krijg je de waterski’s en zwemvest aan. De instructeurs geven nog de laatste tips en trics en dan.........GO!

 

Uitdaging op een board

Als je je balans op de waterski’s hebt gevonden kun je de uitdaging op een board aangaan. De instructeurs geven alle informatie en uitleg om zo snel mogelijk rond te gaan. Wakeboarden is razendpopulair! Het is nog steeds een van de snelst groeiende watersporten ter wereld! Het is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over het waterskien of wakeboarden kijk je op www.kabelskibaan.nl. Hier staan ook alle andere mogelijkheden die Wollebrand te bieden heeft op een rij.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
Bed & Breakfast Hoeve Cornelia
Kunst & cultuur
Workshops
Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops
Jenevermuseum Schiedam
Streekproducten
Workshops

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground
Familie & kids
Familie & kids
Kunst & cultuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Boerderij het Lansingerland
Familie & kids
Eten & drinken

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen
Sport & avontuur

Alles in Balanzs ~ een week lang yoga

Balanz~s yoga

Ideale Zondag: Triathlon voor iedereen!

Klauterwoud work out

De Broekpolder

Crossfit om allround zo fit mogelijk te worden!