Een kijkje in de stal

Een kijkje in de stal

Op Hodenpijl: op deze bourgondische buitenplaats komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. Het eten dat restaurant de Herdershof serveert is vrijwel altijd biologisch en afkomstig uit de streek of van de Levende Buitenplaats. Deze boerderij ligt aan de overkant van de weg en iedereen is welkom om een kijkje te nemen op deze idyllische hoeve, waar de kippen nog ruimte hebben en de zeug al liggend in het stro haar jongen laat drinken.


Uit de stal komt het varkensvlees, de kippen zorgen voor de eieren, de geiten voor kaas en melk, en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. Op Hodenpijl teelt op natuurlijke wijze haar groente en het voedsel van de dieren is biologisch. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en  alles is onbespoten.
 

Waar?

De Buitenplaats vind je aan de overkant van Op Hodenpijl. De ingang is links over de brug. De Buitenplaats is open als het hek open is.
 

Uitgebreide rondleiding

Voor een uitgebreide rondleiding kun je ook terecht. Beheerder Ton  in het voorjaar en de zomer geeft elke zondag gratis een rondleiding om 12.00 uur. De rest van het jaar kost een rondleiding € 41,50. Reservering kan via info@ophodenpijl.nl 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Kunst & cultuur

Fluisteren op de Fluisterboot

Fluisterboot Andante

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Wijn proeven bij wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen
Workshops
Jenevermuseum Schiedam
Streekproducten
Workshops

Vogels spotten bij de Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse plassen
Eten & drinken
Familie & kids
Workshops

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Familie & kids

Hardlopen in het wild

De Broekpolder

Nazomerdag bij Strandtent De Pit

Strandtent De Pit

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames

Een bijzonder plekje in Vlaardingen

Buitenhotel De Vreemde Vogel
Eten & drinken
Stielman Koffiebranders
Eten & drinken
Workshops

Rijst- linzensalade

Gebakken spruitjes met balsamico en yoghurt mosterd dressing

Permacultuur. Hoe groen zijn jouw vingers?

Ontspanning
Streekproducten

Je kan ‘t dak op!

‘Op het dak’

Real City People in het Wild - deel 1

Hoeve Biesland

Epic burgertime

Hoeve Biesland

World Food Day: Waar komt ons dagelijks eten vandaan?

Biologische Melkveehouderij Gravesteyn