Slapen in een vogelhuis, pipowagen of vliegtuig

Slapen in een vogelhuis, pipowagen of vliegtuig

Hij afkomstig van een boerderij in Schipluiden, zij opgegroeid in een hotel in Delft. Wat krijg je als je deze twee mixt? Juist ja! Een buitenhotel.

High school sweethearts Davy Knijnenburg en Petra Buijs zijn samen het avontuur aangegaan en hebben het terrein van een voormalige natuurcamping in Vlaardingen overgenomen. Ze werden eigenaar van een prachtige boerderij met serre en een bijbehorende lap grond. De ideale plek om hun dromen te verwezenlijken in de vorm van Buitenhotel De Vreemde Vogel.

Luxe kamperen

Davy en ik houden allebei niet van standaard

Het tweetal besloot acht unieke huisjes met het comfort van een hotelkamer te bouwen. Dit past helemaal in het plaatje van Glamping, een vorm van luxe kamperen die steeds meer mensen aanspreekt. “Davy en ik houden allebei niet van standaard. De gekste ideeën passeerden de revue. Wat te denken van het vogelhuis, de pipowagen of het vliegtuig waar gasten kunnen vertoeven?” 
 

Gek, gekker, gekst

Inmiddels heb je de keuze uit 9 buitenkamers, de één nog gekker als de ander. Heb jij al eens in een raket geslapen of je ogen dicht gedaan in een oldtimer-caravan op 5 meter hoge poten? 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Van Baerlestraat 252 (voor navigatie Vossiusstraat 6)
3132 EK Vlaardingen

Tel. 010-3415025

 

Email: info@devreemdevogel.nl

Website:www.devreemdevogel.nl

Familie & kids

Op vakantie bij de buren: B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen

Hardlopen in het wild

De Broekpolder
Ontspanning
Overnachten

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Buiten bij De Vreemde Vogel

Buitenhotel De Vreemde Vogel