Sleepover tussen cultuur en natuur

Sleepover tussen cultuur en natuur

Je wilt lawaai en je wilt rust. Je wilt cultuur en je wilt natuur. Je wilt spanning en je wilt ontspanning. Ga dan naar Bed & Breakfast Maasland. Hier bivakkeer je in de groene oase van de randstad en krijg je het beste van twee werelden mee. Eigenaresse Kiki van Rassel legt uit “Het leuke is de afwisseling van dit gebied. 's Middags fiets je nog in alle rust door de natuur, terwijl je 's avonds geniet van het nachtleven in Rotterdam”.

Kleinschaliger en persoonlijker
Kiki vertelt hoe zij op het idee kwam om een B&B te openen: “Er zijn tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving, maar relatief weinig overnachtingsplekken. Dat bijt elkaar. Daarom leek het mij een goede stap om, toen de kinderen uit huis gingen, een B&B te starten”. In het buitenland zitten Kiki en haar gezin zelf ook vaak in een Bed & Breakfast. “Wij vinden het veel gezelliger dan een hotel”, aldus de eigenaresse. “Het is kleinschaliger en persoonlijker”. 
 

Oer-Hollandse natuur

Op loopafstand van het B&B ligt een kade, waar je je bootje kunt aanleggen. Zo ben je in een mum van tijd in natuurgebied de Vlietlanden. Het is de moeite waard om dit stukje oer-Hollandse natuur vanaf het water te ontdekken. Vooral in het voorjaar is het er prachtig als er een zee van bloemen bloeit.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Koningin Julianaweg 26A
3155 XD Maasland
tel:    06-622930212
 
 
 
Ontspanning

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer

De Schotse Hooglander in een bloemenzee - wandelroute

De Broekpolder

Hardlopen in het wild

De Broekpolder
De Roofvogelboerderij
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten

City Girls bij Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten