Natuurwandelingen in de Groenzoom

Natuurwandelingen in de Groenzoom

Na een lange onderbreking kan Cor Noorman, de beheerder van natuurgebied De Groenzoom, eindelijk weer van start om zijn liefde voor de natuur tijdens zijn rondleidingen over te brengen. Cor legt interessant én helder uit wat er allemaal te zien is in zijn gebied. Echt een aanrader om met hem mee te lopen. 

Excursies

In de maand juli tot half augustus en daarna weer in oktober en november worden er weer natuurexcursies georganiseerd in De Groenzoom. Iedere woensdagmiddag vanaf 13:00 uur ga je onder begeleiding van de beheerder op stap. De excursie duurt maximaal 2 uur. Meld je aan via beheer@degroenzoom.nl
 
Gezien de geldende richtlijn 1.5 meter afstand te houden is de groepsgrote maximaal 15 personen. De beheerder geeft je in reactie op je aanmelding de begintijd en locatie door, en zal je tevens informeren indien het maximum aantal deelnemers is overschreden. Maar geen nood, er wordt diverse weken achtereenvolgens op stap gegaan, mogelijkheden genoeg dus om aan te sluiten. 
 

Groenzoom

De Groenzoom is een natuur- en recreatiegebied van 560 hectare dat ligt tussen de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en dat grenst aan Zoetermeer-Rokkeveen.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Iedere woensdagmiddag in de maand juli tot half augustus en daarna weer in oktober en november
Hoe laat
13:00 uur
Waar
Natuurgebied de Groenzoom
Aanmelden
Meld je aan via beheer@degroenzoom.nl
Website