Natuurwandeling door het Lage Bergse Bos

Natuurwandeling door het Lage Bergse Bos

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta weer een natuurwandeling door het Lage Bergse Bos. Onderweg kun je genieten van onder andere herfstkleuren en opkomende paddenstoelen. 

Natuurgidsen van Rotta vertellen allerlei bijzonderheden over het gebied en natuurlijk ook over de natuur direct om ons heen. Ondanks het rigoureuze onderhoud en de aanleg van de A16 ontstaat er op de reeds gekapte delen van het bos al weer mooie natuur. 


Vogels

Ook loop je langs plekken waar veel minder gekapt is en op voorspraak van de specialisten de natuur zijn gang kan gaan. Vanzelfsprekend wordt er ook gelet op de vogels. De vogeltrek is weer begonnen en je weet nooit wat je tegenkomt. Dat kan zo maar een bijzondere soort zijn! De wandeling begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. 


Praktische informatie

Gestart wordt bij de Vossenplaats, een parkeerplaats aan de Bosweg vlak voor Manege Hillegersberg. Iedereen is van harte welkom, kosten zijn er niet aan verbonden! Waterdicht schoeisel is belangrijk (soms wordt er afgeweken van de gebaande paden) en neem een verrekijker mee! Voor verdere informatie Hans Sanders tel.06-40567769 .

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 12 oktober
Hoe laat
10.00 uur tot 12.00 uur
Waar
Parkeerplaats Vossenplaats, Bosweg, Bergschenhoek
Kosten
kosten zijn er niet aan verbonden
Website