Natuurtips voor thuis van Natuurstad

Natuurtips voor thuis van Natuurstad

De kinderboerderijen en tuinen van Natuurstad, verspreid over Rotterdam, zijn altijd een mooie plek in de stad om in contact te komen met natuur. 

Helaas zijn ze de komende tijd gesloten voor publiek. We zitten allemaal veel thuis: geen school voor kinderen en weinig naar het werk voor volwassenen: dit betekent dat we veel binnen zitten. Het is dan dus extra fijn om even naar buiten te gaan, een frisse neus te halen en te genieten van de heerlijke lentezon. Hou hierbij altijd de richtlijnen van het RIVM aan.


​#ontdekjebuiten

Wat kun je dan doen als je buiten bent? Lees elke week de tips, ga op ontdekkingstocht en deel je vondsten via #ontdekjebuiten! De leukste tips komen wekelijks voorbij zoals het kleuren van een kleurplaat met hommels of het spotten van wolken. Bekijk alle tips via Natuurstad.
 

Natuurstad

Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie en educatie. Op de 8 bijzondere kinderboerderijen en 14 inspirerende (school)tuinen ontdekken en leren bezoekers, jong en oud, alles over de natuur, het milieu en duurzaamheid.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden