Natuurlijk Sportief

Natuurlijk Sportief

BUITENGEWOON IN BEWEGING

De leukste buitensport, waarbij sporten weer buitenspelen wordt.

NatuurlijkSportief is de meest eenvoudige en vrije buitensport in de natuur, waarbij plezier in bewegen, verbetering en vooruitgang voorop staan. NatuurlijkSportief staat voor de mindset om zonder iets nodig te hebben of mee te nemen de natuur in te gaan en ongeacht weer, locatie of omstandigheden fysiek actief te zijn op je eigen niveau. De uitdaging is om alles wat je in de natuur tegenkomt te gebruiken om al je fysieke eigenschappen te verbeteren: kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Door in alle vrijheid intuïtief te bewegen in de natuur en te anticiperen op de steeds wisselende omgeving en omstandigheden, scherp je vaardigheden en instincten aan. Beleving, gevoel en inschatting staan centraal bij NatuurlijkSportief. Je bepaalt zelf hoe intensief, hoe vaak, hoe snel en hoe lang je iets doet. Je beweegt met een doel; om ergens te komen, iets te verplaatsen, ergens op, over, of langs te komen. De exacte uitvoering van een beweging bepaal jezelf, zo zoek je zelf de voor jou meest efficiënte manier. Deze manier van leren en verbeteren wordt intrinsiek genoemd. Je verandert op basis van feedback vanuit jezelf, eventueel aangevuld met externe feedback van medesporters of een trainer. 

NatuurlijkSportief kan door iedereen worden beoefend. Het is een uitgangspunt dat universeel toepasbaar is. Voor het eerst in je leven een steen boven je hoofd tillen of juist uren door de modder rennen, stenen gooien en in bomen klimmen; je zoekt zelf je persoonlijke uitdaging. Je kan zelfstandig of met een Personal Trainer de natuur ingaan en jezelf uitdagen en verbeteren, of inspiratie en motivatie opdoen tijdens groepstrainingen die op meerdere niveaus worden aangeboden op diverse locaties. Trainingen die worden aangeboden zijn: START, BASIS en BEASTING, waarbij de naam de intensiteit aanduidt. Ongeacht het niveau, individuele of collectieve uitvoering zijn Vrijheid, Eenvoud en Functie de kenmerkende eigenschappen van deze verfrissende, veelbelovende buitensport.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Langepad 30
Rotterdam

Website
Mail

Sport & avontuur

Vleermuizen in de schemering - Staelduinse Bos

Het Staelduinse bos
Wollebrand fun, food & events
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur