Mindful stiltewandeling Midden-Delfland

Mindful stiltewandeling Midden-Delfland

Rianne Collignon van Stilte in elke stap nodigt je uit om mee naar buiten te gaan. Om stil te zijn en te vertragen. Te voelen dat je voeten in contact zijn met de grond, dat de wind langs je huid strijkt en je haren in beweging brengt. Door stil te zijn, te vertragen en aandachtig je zintuigen te gebruiken, merk je op wat er nu is.  

Om stilte te ervaren hoef je niet per se de stad uit. Stilte is dichterbij dan je denkt. De stiltewandeling vertrekt in en vanuit het centrum van Schiedam. De wandeling begint en eindigt met meditatieve oefeningen en tijdens de wandeling wordt de tijd genomen om een paar keer bewust stil te staan. Om vanuit wat je dan ervaart verder te lopen.
 
De wandeling is met een klein clubje van maximaal tien deelnemers. Aan het eind van de wandeling is er een kopje thee. Neem hiervoor zelf een beker mee.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
13 december
Hoe laat
10:00 - 11:30 uur
Waar
Begin- en eindpunt wandeling bij de boom 'de Plantage Plataan', bij de hangmat, ingang park Gerrit Verboonstraat, Schiedam.
Kosten
Losse wandeling €12.50 | Stiltewandeling strippenkaart €32,50
De stiltewandeling strippenkaart kan ter plekke aangeschaft worden (contant en gepast betalen of van tevoren overmaken).
Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rianne.collignon@gmail.com.
Website