Midzomeravondwandeling

Midzomeravondwandeling

Op 21 juni is het midzomernacht, de nacht van de zonnewende. Dat is een nacht met een magisch karakter, die op veel plaatsen op de wereld op een bijzondere manier wordt gevierd. Het is een mooie aanleiding om bij het vallen van de avond over de immense vlakte van de Zandmotor te struinen.

Een avond van verrassingen

We hopen natuurlijk op een mooie zonsondergang. Maar zelfs als die er niet is wordt het vast een bijzondere tocht! De vallende avond, de schier eindeloze ruimte, de overvliegende aalscholvers op de terugweg naar hun nestplaatsen ... Of: donkere wolkenluchten, zand dat wordt voortgejaagd door de wind, regen die in je gezicht striemt. Als het warm is kunnen we met wat geluk misschien zelfs een oplichtende zee zien (zeevonk). Dan is het extra bijzonder om op blote voeten de zee in te gaan!
 

Bijzondere sfeer

De gidsen van het Zuid-Hollands Landschap hebben wel wat te vertellen over de Zandmotor, maar de nadruk ligt bij deze wandeling op de bijzondere sfeer. Verder hebben de gidsen ook nog een bruisende verrassing voor je in petto!
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Vrijdag 21 juni
Hoe laat
20:30 - 23:00 uur
Waar
Verzamelen bij de rotonde voor Vakantiepark Kijkduin, Machiel Vrijenhoeklaan, Den Haag
Kosten
Volwassenen €8,00 |  Kinderen € 3,00
Aanmelden en Website