Midwintereditie meditatieconcert - Op Hodenpijl Schipluiden

Midwintereditie meditatieconcert - Op Hodenpijl Schipluiden

Op zaterdag 14 december nodigt Tijn Touber je uit voor Time Bender Live; een muzikale meditatieve ontmoeting met je kosmische zelf. Dit jaar verscheen het nieuwe boek van Tijn Touber Time Bender. Geïnspireerd op het verhaal is dit concert ontstaan.

Er was eens een man die zich alles nog herinnerde. Hij was er bij vanaf het begin, toen de aarde haar eerste proefrondjes draaide. Hij was erbij toen zij langzaam afkoelde en de meest vruchtbare planeet van het universum werd. Time Bender was erbij toen de eerste prototypen van de mens werden ontwikkeld; het meest complete ras van allemaal – het koninklijke ras, zoals wij werden genoemd – vervaardigd uit genetisch materiaal van zo ongeveer iedere sterrenfamilie. Time Bender zag het ras dat de volledige universele code van leven in zich draagt tot bloei komen en lange tijd in volmaakte harmonie leven op deze prachtige planeet.
Maar Time Bender was er ook bij toen de mens ontspoorde. Hij zag hoe de mens zijn eigen grootsheid vergat, omlaag tuimelde in bewustzijn en uiteindelijk helemaal opnieuw moest beginnen.

Tijd: 12.00 uur, Prijs: 16,50 Inclusief maaltijd: € 37,-

https://www.facebook.com/events/410624746502042/

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
zaterdag 14 december
Hoe laat
12.00 uur
Waar
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden
Kosten
 Prijs: 16,50 Inclusief maaltijd: € 37,-
Event Link