Lyrics and Lemongrass bij Rotterdamse Munt

Lyrics and Lemongrass bij Rotterdamse Munt

Een ontspannen zondag in het groen, middenin de stad!

Bij Rotterdamse Munt kan je tijdens Lyrics and Lemongrass terecht voor muziek uit verschillende genres, uit alle windstreken. Kom gezellig langs en geniet van de muziek vanuit een luie stoel tussen het groen, met lekkere drankjes en hapjes.
 

Hamid Reza Behzadian

Hamid Reza Behzadian groeide op met de klanken van de Perzische muziek om zich heen en verdiepte zich later op slide gitaar en mondharmonica in Blues. Nu studeert hij Indiase muziek aan Codarts te Rotterdam. Op geheel eigen wijze vermengt hij al die verschillende muzikale invloeden in zijn spel. Hij brengt eigen werk ten gehore, met invloeden van zijn Perzische roots, Midden-Oosten melodieën en Amerikaanse Blues. Met zijn typische slide-gitaar partijen en rauwe mondharmonica-spel neemt Hamid ons mee op een muzikale reis van oost naar west.
 

Wil je ook genieten van een zomerse lunch?

Dat kan bij Rotterdamse Munt op het terras of in de kas. Ze serveren een 3-gangen lunch voor € 17,50. Met de verse kruiden, groenten en bloemen uit de tuin maken ze een zomers soepje, verse summerrolls en afsluitend een zoete verrassing. Alle gerechten zijn vegetarisch bereid met liefde. En je krijgt een speciaal welkomstdrankje. Bestel hier je ticket voor de lunch. 
 

Wanneer

Op zondagmiddag 18 augustus speelt Hamid Reza Behzadian vanaf 13:00 uur in de kas of bij mooi weer buiten op het terras. Je bent vanaf 12:00 uur welkom.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
18 augustus
Hoe laat
Vanaf 12:00 uur
Waar
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam
Kosten
De toegang is gratis
Website