Lyrics and Lemongrass bij Rotterdamse Munt

Lyrics and Lemongrass bij Rotterdamse Munt

Zin in een ontspannen zondag in het groen, middenin de stad?

Bij Rotterdamse Munt kan je tijdens Lyrics and Lemongrass terecht voor muziek uit verschillende genres, uit alle windstreken. Kom gezellig langs en geniet van de muziek vanuit een luie stoel tussen het groen, met lekkere drankjes en hapjes.
 

Tess et les Moutons

Tess et les Moutons laat het chanson leven! Geheel in het kader van de laatste dag van North Sea Jazz tasten Tess van der Zwet en accordeonist Tim Kerssies de grenzen af tussen het Franse levenslied en de jazz. Vonden immers niet zoveel geliefde standards hun oorsprong in de straten van Montmartre, Parijs? Mais ouais!
 
Gevangen tussen twee, soms wel drie talen vliegen we heen en weer in de tijd, waarin Yves Montand en Nat King Cole, Edith Piaf en Neil Armstrong, Charles Trenet en Frank Sinatra afwisselend met de eer strijken. Met enthousiaste uithalen, meezingrefreinen (óók fonetisch voor de niet-francofonen) en een welhaast op hol geslagen accordeon, sleept dit duo het Franse genre regelrecht de zomer van 2019 in.
 

Lunch

Wil je eerst uitgebreid lunchen? Dat kan op het terras of in de kas. Ze serveren een 3-gangen lunch voor € 17,50. Met de verse kruiden, groenten en bloemen uit de tuin maakt Rotterdamse Munt een zomers soepje, verse summerrolls en afsluitend een zoete verrassing. Alle gerechten zijn vegetarisch met liefde. En je krijgt een speciaal welkomstdrankje. Reserveren voor de lunch kan via deze link.
 

Praktische informatie

Op zondagmiddag 14 juli speelt Tess et les Moutons vanaf 13:00 uur in de kas of bij mooi weer buiten op het terras. Je bent vanaf 12:00 uur welkom.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
14 juli
Hoe laat
Tussen 13:00 en 14:00 uur
Waar
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam
Kosten
De toegang is gratis.
Website