The Living

The Living

Het idee van The Living is als volgt: gezond, eerlijk en lekker eten maken. 100% biologisch en betaalbaar. Eten dat met heel veel liefde is gemaakt; gedreven door een creatieve passie en een heel groot hart. Eten dat bereid is met dankbaarheid en respect voor dier, mens en onze mooie, blauwe planeet. Zo is The Living ontstaan: een traktatie voor de mond, rust voor de ziel en energie voor het lichaam. Want bewust eten is bewust leven.


Het bedrijf

Het groter plaatje achter The Living is een initiatief dat tot doel heeft het overbrengen van bewustzijn en kennis m.b.t. duurzaamheid in het algemeen en biologisch en duurzaam eten in het bijzonder. Daarbij draagt The Living niet alleen direct bij aan de gezondheid en welzijn van de omgeving, maar steunt het op een persoonlijke wijze de lokale bedrijvigheid en de lokale biologische landbouw in Delft.


100% Biologisch

Bij The Living weet je zeker dat alles wat je op je bord hebt 100% biologisch is; onbespoten, puur en eerlijk en ook zoveel mogelijk lokaal geteeld en verwerkt.


Food & drinks

Omdat wij werken met seizoensproducten, hebben wij een wisselend aanbod: frisse, in de zomer en heerlijke comfort food in de winter. En de inspiratie halen wij vanuit de hele wereld. Bekijk hier wat er vandaag op het buffet staat. Je kunt ook bij ons terecht voor koffie, latte, thee, homebrew chai en verse sapjes en smoothies. The Living is met name voor take-away, maar we hebben een wel een aantal zitplaatsen voor als je rustig aan tafel wilt zitten.
 

Voor iedereen

The Living is voor iedereen. Zo is ons buffet zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan meerdere wensen: vegan, lactosevrij, glutenvrij, raw, suikervrij en notenvrij. En we werken alleen met ongeraffineerde suikers. Bij elk gerecht op het buffet staat een icoon dat aangeeft welke van bovengenoemde eigenschappen van toepassing zijn.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Honey Highway

Op Hodenpijl

Delfts Zwart Jenever

Delfts Zwart

Tip van bosbaas: Smakelijke rozenbottels

Westduinpark Den Haag

CIY (create-it-yourself) bij Baker & Moore

Baker & Moore