Leer longboarden in de duinen

Leer longboarden in de duinen

Westland is perfecte plek voor een privé longboardles, door het mooie duingebied waar je na je eerste meters rechtuit ook kan oefenen op downhill longboarden. 

Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’. Dreams is een thuisbasis voor kinderen en volwassenen, doordat wij les geven in sporten die leeftijdsonafhankelijk zijn, is leeftijd niet belangrijk bij Dreams. Eigenaar Paul vertelt: "Wij willen de drempel verlagen om te gaan sporten.  Buiten spelen is gezond; frisse lucht, actief bezig zijn en lol maken. Dat is wat sporten leuk maakt."

Longboard lessen

Dreams skateschool geeft longboardles voor beginners en gevorderde longboarders. Voor privéles, groepsles en workshops voor groepen. Voor beginnende longboarders is er de beginners longboard les. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, remmen en downhills maken. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed remmen. Heb je de basis van de beginners longboard les al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de longboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de longboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals cross step, powerslides, ollies of iets anders, maar ook beter remmen of je stijl oppoetsen.

Prijs

In een groepsles betaal je €10,00 per persoon.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground
Stielman Koffiebranders
Eten & drinken
Workshops

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer
Familie & kids
Familie & kids
Kunst & cultuur

Papaver Delft: Een schot in de (klap)roos!

Papaver Delft

Kidsproof je dag besteden bij Natuurtalent

Natuurtalent
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Een steentje bijdragen

Duurzaam Den Haag
Familie & kids
Sport & avontuur
Streekproducten