Leer longboarden in de duinen

Leer longboarden in de duinen

Westland is perfecte plek voor een privé longboardles, door het mooie duingebied waar je na je eerste meters rechtuit ook kan oefenen op downhill longboarden. 

Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’. Dreams is een thuisbasis voor kinderen en volwassenen, doordat wij les geven in sporten die leeftijdsonafhankelijk zijn, is leeftijd niet belangrijk bij Dreams. Eigenaar Paul vertelt: "Wij willen de drempel verlagen om te gaan sporten.  Buiten spelen is gezond; frisse lucht, actief bezig zijn en lol maken. Dat is wat sporten leuk maakt."

Longboard lessen

Dreams skateschool geeft longboardles voor beginners en gevorderde longboarders. Voor privéles, groepsles en workshops voor groepen. Voor beginnende longboarders is er de beginners longboard les. Je leert hier de basis van het skaten, steppen, vaart maken, remmen en downhills maken. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed remmen. Heb je de basis van de beginners longboard les al onder de knie en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de longboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de longboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals cross step, powerslides, ollies of iets anders, maar ook beter remmen of je stijl oppoetsen.

Prijs

In een groepsles betaal je €10,00 per persoon.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops

Keramiek in de polder!

Jachthaven Schipluiden

De Roofvogelboerderij

Jenevermuseum Schiedam
Streekproducten
Workshops
Natuur- en vogelwacht Rotta
Workshops
Familie & kids

Buiten Zijn in het Bieslandse Bos

BuitenLeeft
Strandpark Vlugtenburg
Familie & kids
Streekproducten
Wandelen & fietsen
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Een sprookjesachtige midzomerouderavond

Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer