Kunst- en cultuurroute bij Melkveebedrijf Gravensteyn

Kunst- en cultuurroute bij Melkveebedrijf Gravensteyn

Op 28 en 29 september 2019 organiseert Stichting De Verbeelding opnieuw een kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Na het geweldige succes van de afgelopen twee jaar, willen zij er dit jaar opnieuw een groots en mooi evenement van maken.

Meer dan 140 kunstenaars exposeren op mooie locaties binnen de gemeente. In kerken, boerderijen, mooie tuinen, een molen of in een restaurant bijvoorbeeld. Er zijn ook locaties die vanuit een sociaal oogpunt onderdeel zijn van de kunstroute omdat De Verbeelding een cultureel evenement wil organiseren voor alle inwoners van de gemeente.


Kunst in de veldschuur en op de boerderij

Melkveebedrijf Gravesteyn in Oude Leede is dit jaar voor het eerst gastvrij tijdens de Verbeelding. Twee artiesten stellen hun werk ten toon in de veldschuur op de boerderij, er is gelegenheid om werken aan te schaffen. Uiteraard is ook het Rustpunt op de boerderij gewoon open met diverse eigen gebakken smaken biologische cake en taart, ondertussen kan de boerin zichzelf keuken artiest noemen met een groeiende groep vaste klanten die soms de koffie overslaan en alleen taart kopen om thuis van te genieten.


​Anca Boonacker

28 en 29 september tussen 11 uur en 17 uur is Anca Boonacker met werk te zien, haar website biedt alvast een voorproefje.


​Peter Wensveen

Op dezelfde data is ook Peter Wensveen te vinden op de boerderij, hij is artistiek met wit papieren rasters en reliëf.
 
Parkeren is mogelijk aan de Oude Leedeweg 25 te Pijnacker en de werken staan uiteraard binnen uitgestald.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
28 en 29 september
Hoe laat
tussen 11:00 uur en 17:00 uur
Waar
Oude Leedeweg 25 te Pijnacker
Website