Kompassie Yoga Studio

Kompassie Yoga Studio

Onze yoga studio Is onderscheidend in zowel lesaanbod als een hoge bedrijfsintegriteit. Kompassie yoga is: met kompassie voor jezelf en je medemens. Een vast percentage van de toekomstige winst in onze yoga studio zal dan ook altijd naar goede doelen gaan. Tevens versterkt onze yoga jouw innerlijk kompas en dat is een belangrijke focus in onze yoga lessen.

In ons yoga aanbod richten we op zowel zeer toegankelijke ‘down to earth’ yoga lessen voor de beginner als ook voldoende uitdaging voor de ervaren yogi. Al onze yoga vormen zijn voor iedereen haalbaar! Waaronder ook Aerial Yoga en onze uniek concept: Warm  yoga.
Wij beperken ons met infrarood verwarming tot maximaal 30 graden. Een weldaad voor al je gewrichten en spieren. Er zijn al meer yogascholen die de infrarood verwarming soms lager zetten. Maar het introduceren van het nieuwe concept warm-yoga biedt de consument meer duidelijkheid en de garantie dat de temperatuur nooit hoger zal zijn dan 30 graden. Bij hot yoga en bikram, ligt de temperatuur meestal tussen de 36 en 45 graden. Ook bieden we regelmatig aerial yoga aan. En een compleet yoga rooster van hatha, vinyasa , flow, yin yoga en in de toekomst ook: massages. Zodat je altijd aan je behoeften komt qua yoga stijlen. Zodat je zowel fysiek als geestelijk in jouw yoga en mindfulness kan blijven ontwikkelen en kan varieren wanneer daar behoefte aan is.
 
Aerial Yoga: een van de pioniers in aerial-yoga geeft hier les (Can,1999-2000) Zij is ook de oprichtster van de Kompassie Yoga Studio: Juliette Dormaar.
 Uiteraard worden al onze yoga lessen verzorgd door een team van ervaren yoga docenten. Bij onze verantwoorde yoga lessen zal je al snel merken dat je fitter wordt in zowel ‘body als mind’.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Achterhaven 152, 
3024RC, Rotterdam
Website
info@kompassieyoga.nl
Facebook
Instagram
Ontspanning
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen
Boerderij het Lansingerland
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Sport & avontuur

Genieten op de Rottemeren

Botenverhuur van Vliet

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen

Modder happen bij Outdoor Valley

Outdoor Valley