Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Kom met Iddo mee naar buiten en ervaar de kracht van de eerste zonnestralen

Het is voor mij een dagelijks ritueel, het openen van de gordijnen en het aanschouwen van het ochtendgloren, dat geeft me de beste inspiratie voor de nieuwe dag. Ik loop naar buiten en kijk aandachtig om mij heen. De eerste zonnestralen verwelkomen mij en verlichten een overkomend vliegtuig dat op weg is naar warmere oorden. Ietsje lager vliegen de tjiftjafs, op weg naar overwinter gebieden. Op hetzelfde moment glinstert het zonlicht in de ramen van torenflats welke de skyline van Rotterdam vormt, en doorbreekt het schijnsel de benevelde poldervelden aan de rand van de stad. Het begin van een nieuwe Hollandse dag. 

Als avonturier en voorman van Idodidid neem ik mensen mee op reis, ver weg maar ook dichtbij. Met als doel: inspireren en motiveren. Hoe herkenbaar is dit voor jou: een uitgeblust gevoel, een overvoed aan prikkels en weinig zin hebben om dingen met kracht te ondernemen. Dan is het vrij logisch dat je jezelf weleens de vraag stelt waar ons drukke bestaan nu eigenlijk toe leidt? Je bent je ervan bewust dat door toedoen van de drukte je alsmaar meer van jezelf vervreemd. Dat is wat je zeker niet wilt maar je toch overkomt. Het beste dat je voor jezelf kunt doen is een patroon doorbreken. Zet in op jezelf en ervaar dat het leven kansen biedt en laat je inspireren. De inspiratie van Idodidid is een voltreffer, en helpt je om bij jezelf te blijven, spanning te verminderen, en in contact te staan met je inspiratiebron. 

Het regelmatige gezapige levenspatroon waarin je zit wil je omzetten naar een actieve. Je wilt de uitdaging met jezelf aan gaan, en het bloed door je aderen voelen stromen. Dat is wat je gegarandeerd voelt na een stoere hike, een ervaring die je niet beleefd als je op de bank blijft zitten. Voel wat er met je gebeurt wanneer je deelneemt aan een inspirerende activiteit, en je jezelf waardeert dat je de kracht hebt gevonden je vaste patroon te doorbreken. Het doet je goed. Want inspiratie is niet iets dat je perse aan de andere kant van de wereld zult beleven. De schoonheid is in alles aanwezig en is soms dichterbij dan je denkt. 

Met een gezonde fantasie is het randstedelijke gebied waar we leven een paradijs op aarde

Dit is de uitkomst van de avonturen die ik organiseer. Door het inzicht in jezelf te vergroten leer je meer oog te hebben voor je omgeving, daar gaat het om. Maar hoe de eerste stap te zetten. Misschien vindt je dat lastig, maar daar help ik je graag een handje bij. Het gaat om actie, stappen ondernemen en met passie in te zetten op het leven. Door buitenactiviteiten leer je natuurschoon zien en waarderen en ervaar je de heilzame werking. Pure natuur in deze stedelijk omgeving zul je zeggen? Jazeker, het is er, meer dan je tot nog toe gezien hebt. 

Wat is de kracht van Idodidid’s activiteiten: dat je ziet dat de schoonheid van de natuur gister niet minder mooi was dan vandaag, maar dat je vandaag je de ogen geopend hebt. 

Neem The Rising Sun Experience, voor het krieken van de dag motiveren we mensen om mee op pad te gaan. Een zuiver moment waarbij je zelf met eigen ogen kunt zien, door de zonsopkomst te aanschouwen, je een ander licht werpt op je omgeving. Het is één van de meest zuiverende meditaties. Een inspirerend krachtmoment. De kickstart van jouw nieuwe dag.

Wanneer je morgen dus opstaat, kijk dan eens met andere ogen naar je omgeving. Zie dat je wordt omringd door schoonheid, dit simpelweg omdat jij het wilt zien. Met een gezonde fantasie is het randstedelijke gebied waar we leven een paradijs op aarde. Dichtbij huis zijn er een heleboel natuurverschijnselen waarover je kunt blijven verwonderen.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Workshops
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Stielman Koffiebranders
Eten & drinken
Workshops
De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
Ontspanning

Ackerdijkse plassen

Ackerdijkse plassen

Keramiek in de polder!

Jachthaven Schipluiden
Sport & avontuur

Genieten op de Rottemeren

Botenverhuur van Vliet

Winterlichtjes tijdens de Donkere Dagen van Delft

Winters Delft

Boulderen, niet bulderen.

Delfts Bleau