Kom in de Kas

Kom in de Kas

Heb je wel eens in een zee van bloemen gezwommen, tropische planten zien groeien in Nederland of tomaten geproefd, die niet rood zijn? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. 

Neem een kijkje in de kas tijdens het evenement Kom in de Kas. In de kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, kun je de producten uit de kas ruiken, zien en soms proeven!
 

Kom in de kas Westland

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vindt de 42e editie van Kom in de Kas plaats. Tijdens dit landelijke evenement openen glastuinbouwbedrijven hun deuren om de consument te laten zien wat er in een kas groeit en bloeit. Bezoekers kunnen ruiken, zien en proeven van de producten uit de kas. In de regio Westland openen 12 tuinbouwbedrijven aan de Herenwerf in Maasland hun deuren voor de consument. Het thema van Kom in de Kas 2019 is “werelds”.
 

Activiteiten

Tijdens Kom in de Kas Westland openen verschillende kwekerijen, met zowel groenten, bloemen als potplanten, hun deuren. Ze zullen laten zien dat gezond, duurzaamheid en vernieuwing belangrijke thema’s zijn. Je kunt de kwekers het hemd van hun lijf af vragen! Daarnaast is er voor kinderen genoeg te doen: leuke prijswedstrijden, springkussens en er kan geschminkt worden!
 

Parkeren

Het evenement is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij bloemenveiling RoyalFloraHolland en worden per pendelbus naar het gebied gebracht. 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 6 april & zondag 7 april 2019
Hoe laat
Zaterdag 10-17 uur en zondag van 10-16 uur
Waar
Herenwerf in Maasland
Website