Jeroen Bakt Brood

Jeroen Bakt Brood

Jeroen van Wisse bakt lang gerezen desembrood op basis van biologische melen. Ingrediënten?

Het brood bevat:

- biologisch meel en/of bloem (tarwe, rogge, spelt, kamut...)
- Rotterdams leidingwater
- desem (wilde gisten en melkzuurbacteriën)
- zout
- eventueel noten, zaden etc. Dat is het en daar willen we het ook graag bij laten! Geen brood verbeter-middel, geen smaakstoffen, geen industriële gist, geen gebrande mout - gewoon simpel, eerlijk brood zoals brood zou moeten zijn. Ons biologische meel is van De Nieuwe Band. Zaden, noten e.d. komen of van Vanilla Venture of van Notenbar Kismet te Rotterdam.

Workshop:

Het gaat om workshops voor beginners, die geschikt zijn voor iedereen die nog niet gewend is om met desem te werken. De workshop is zowel geschikt voor mensen voor wie broodbakken nieuw is, als voor mensen die al wel met industriële gist broodbakken. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom om mee te doen. De workshops duren ongeveer tweeënhalf uur en kosten euro; 45,00 per persoon.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Jacob Catsstraat 41a
3035 PC Rotterdam
06 22904966
Website
Facebook
Instagram
Workshops
Jenevermuseum Schiedam
Streekproducten
Workshops
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten
Eten & drinken
Familie & kids
Kunst & cultuur
Ontspanning
Streekproducten
Workshops
De Delflandhoeve
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Eten & drinken

De pompoenkronieken – Chia parfait met pompoen

Hoeve Biesland

Kom niet aan mijn koffie!

Smaakexplosies bij La Tasca

La Tasca

Gebakken spruitjes met balsamico en yoghurt mosterd dressing

Streekproducten

Brouwerij Noordt

Brouwerij Noordt

Gevulde kip met een verrassende inhoud

Zorgboerderij De Buytenhof

Op bezoek bij ‘Papa Kazmi’ tijdens de lichtjesavond in Delft

Hills & Mills