Je vingers aflikken bij Gys

Je vingers aflikken bij Gys

Gezond eten kost wat meer tijd maar soms heb je dat niet en dan ben je bij de mensen van GYS aan het goede adres! Zij zorgen dat jij een lekkere en gezonde maaltijd krijgt, zonder dat je er tijd in hoeft te steken!

De kaart staat bomvol broodjes, salades, soep en voor de twijfelaars zijn er ook verschillende proeverijen. Alle gerechten worden bereid met 100% biologische ingredienten. Mocht je nu een glutenintolerantie hebben of je bent vegan, wees gerust, er zijn dan ook genoeg opties.

GYS heeft al twee vestiging in Utrecht en onlangs ging de eerste vestiging in Rotterdam open. Ook hier in Rotterdam kun je terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. De redactie van Hof van Delfland moest hier natuurlijk even een hapje eten.

Wij namen voor de lunch, als rasechte Rotterdammers, uiteraard de kapsalon (!) met zoete aardappel friet, feta en gemarineerde tempeh. Daarnaast een vegetarische proeverij met venkel-sinaasappel soep, hummus van biet, pompoen met koriander en een salade met gegrilde groenten. We hebben hier onze vingers bij opgegeten! Uiteraard konden we de zaak niet verlaten zonder een toetje: een warme vegan, glutenvrije brownie, bomvol chocolade die linea recta in je aderen smelt! "Zouden we die ook bij ontbijt mogen?" Met zoveel gezonde ingrediënten moet dat kunnen!

Mocht je geen brownie willen als ontbijt, kun je altijd nog gaan voor het vega GYS-ontbijt (met koffie, een smoothie én pancakes. WIN!). Als je nu niet zo'n fan bent van zoet kan je altijd nog, als een echte kampioen, voor English Breakfast gaan. Als je geen zin hebt in een zwaar ontbijt, maken ze met alle liefde een fruitsalade voor je klaar.

Uiteraard heeft GYS ook een borrelkaart voor iedereen die na zijn werk wil borrelen. Vlees of Vega(n), daar draaien ze hun hand niet voor om. Daarbij hoort natuurlijk ook een glaasje wijn. De wijnkaart is niet heel groot maar bijzonder smaakvol. Van een bescheiden wijn uit Frankrijk tot de temperamentvolle wijnen uit Spanje en Oostenrijk.Geen voorstander van wijn? Ook aan de bier connaisseurs is gedacht. Op de kaart staan biertjes van brouwerij 'De Leckere' Deze brouwerij uit Utrecht brouwen 100% biologisch bier; van pils tot amber tot abdijbier. Maar meest bijzondere op de bierkaart is toch wel het blond biertje van GYS (Ja ja, ze hebben hun eigen bier!). Smaakvol, niet te bitter, niet te zoet. Een biertje dat lekker weg drinkt.

Niet alleen de gerechten zijn mooi, het interieur mag er zeker ook wezen. De lichte ruimte, ingericht met veel groen aan de muur, verantwoord houten designlampen en wand van Spruitje. Oftewel, cupido schiet recht in het hart van de (interieur)ontwerpers. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Eten & drinken

(H)eerlijk genieten tijdens de feestdagen

Man Met Bril Koffie

Wandelen en ontspannen bij Kasserie OCK

Kasserie Ock

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen

Wanneer bio business wordt

Gys
Streekproducten

Slow juice recept met Rotterdamse oogst.

Kunst & cultuur
Eten & drinken
Streekproducten