Jachthaven Schipluiden

Jachthaven Schipluiden

In de jachthaven liggen voornamelijk sloepen en motorkruisers aangezien het vaargebied bij uitstek geschikt is voor dit type boten. Het vaargebied kenmerkt zich door eindeloze vaarten temidden van het mooie Midden Delfland met meren en natuurgebieden. Uitermate geschikt voor vele boeiende dagtochten. Wie verder weg wil kan zijn hart ophalen want vanuit Jachthaven Schipluiden zijn alle mooie vaargebieden in Zuid Holland evenals de haven van Rotterdam prima bereikbaar.

Jachthaven Schipluiden is vooral een rustige haven. Er is een gezellig koffiepunt. Het verrichten van onderhoud aan schepen en motoren is niet mogelijk. Dit wordt over gelaten aan gespecialiseerde bedrijven in de omgeving. Een bewuste keuze om de rustige sfeer in de haven te bewaren.

De haven heeft een mogelijkheid om uw schip op de kant te laten overwinteren. De boot kan door middel van een kraan op bokken gezet worden. Tevens is er een mogelijkheid voor het stallen van trailers met of zonder boot.

De ingang van de haven is voorzien van een elektrisch toegangshek dit ter bescherming van de haven en snel doorstromen van het verkeer. Naast het toegangshek bevindt zich de ondergrondse container voor het afval. Voor de beveiliging is de haven voorzien van camera`s. Er is ook een fietsbrug aanwezig om op een veilige manier vanuit de haven het fietspad te bereiken. Ieder jaar wordt er een havenborrel gegeven voor alle ligplaatshouders. Ook is iedereen welkom voor een rondleiding over de haven. Wel graag na een telefonische afspraak.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Gaagweg 7-D
2636 AJ Schipluiden
Tel: 015-3801093
info@jachthavenschipluiden.nl

Workshops

Boulderen, niet bulderen.

Delfts Bleau

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground

De Roofvogelboerderij

Bed & Breakfast Hoeve Cornelia
Kunst & cultuur
Workshops