Inloopbijeenkomst ontwikkelplan Rottemeren

Inloopbijeenkomst ontwikkelplan Rottemeren

Op maandag 11 november is een inloopbijeenkomst over het Ontwikkelplan Rottemeren bij de Willem-Alexanderbaan. Iedereen is welkom om zich te laten informeren over het ontwikkelplan en mee te denken over de plannen voor de ontwikkeling van het recreatiegebied. De bijeenkomst is tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine van de Willem Alexanderbaan, Nely Gambonplein 1, 2761 EH in Zevenhuizen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via rottemeren@staatsbosbeheer.nl.
 
WAT IS HET ONTWIKKELPLAN ROTTEMEREN?
In 2018 werd voor de Rottemeren de notitie Ruimte voor een groenblauwe toekomst opgesteld. In het voorjaar van 2019 werd deze notitie vastgesteld door de gemeentenraden van de schapsgemeenten Rotterdam, Lansingerland en Zuidplas. De notitie geeft de koers, ambities en kaders aan voor het recreatiegebied Rottemeren voor de komende 30 à 40 jaar. Het Recreatieschap Rottemeren werkt de ambities verder uit in een ontwikkelplan voor het recreatiegebied Rottemeren voor de komende tien jaar.
 
MEEDENKEN? HET KAN!
Het Ontwikkelplan wordt gemaakt door Recreatieschap Rottemeren met input van ondernemers, maatschappelijke organisaties, bewoners en experts. Zij doen dit onder meer via expertsessies, klankbordbijeenkomsten en bijpraatavonden. Op 11 november kun jij ook meedenken!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
maandag 11 november
Hoe laat
19.00 - 21.00 uur
Waar
Kantine van de Willem Alexanderbaan, Nely Gambonplein 1, 2761 EH in Zevenhuizen
Website