Indigo

Indigo

Indigo staat voor gezellig, gezond, gewoon en eerlijk. Het keukenteam is creatief en werkt uitsluitend met 100% biologische & lokale ingrediënten uit het seizoen.

De moestuin van de Levende Buitenplaats (Op Hodenpijl) en de kas achter het restaurant voorzien het restaurant van de meest verse groenten en kruiden. Het rund- en varkensvlees komt direct uit eigen stal en de kippen zorgen voor de eieren. Zelfs voor de honing worden zelf bijen gehouden.

Hier wordt alles met liefde en aandacht voor de natuur, helemaal biologisch, dus zonder bestrijdingsmiddelen geteeld. De dieren worden goed verzorgd en met respect behandeld. De stal en moestuin vind je tegenover Hodenpijl aan de Tramkade in Schipluiden.

Omdat er met seizoensproducten gewerkt wordt er vaak gewisseld van menukaart. Je kunt bij Indigo altijd terecht voor de heerlijkste culinaire (en verantwoorde) creaties. En ook aan de drankjes is gedacht; van huisgemaakte limonades en ijsthee tot lokale borrels zoals het Middendelflandertje (kruidenlikeur) of een Hoekse wodka, ze hebben het allemaal!

Activiteiten

Regelmatig organiseert Indigo leuke activiteiten, zoals de Ierse middag, de Indigo vrijdagmiddagborrel (iedere vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur), dansavonden of een prachtige wandeling door Midden-Delfland met aansluitend diner.

Kijk voor de actuele menukaart en activiteiten op de website of volg Indigo op Facebook.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Singel 6
2636 CS Schipluiden
Tel: 015-3805787
info@indigo-uiteten.nl
www.indigo-uiteten.nl

Eten & drinken
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Gepocheerde eitjes met asperges

Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten

Wijn proeven bij wijnboerderij Vlaardingen

Wijnboerderij Vlaardingen

De herfst aan de kust

Par Hasard Scheveningen

Koffie in de Rotterdamse Hofbogen

Man Met Bril Koffie