Hof van Delfland stopt

Hof van Delfland stopt

Groot nieuws: na 6 jaar komt er een einde aan Hof van Delfland. De kracht achter het platform: Landschapstafel Hof van Delfland stopt de samenwerking en gaat zich in een andere vorm inzetten voor natuur en recreatie in Zuid-Holland. Gelukkig is er een prachtig natuurgebied tussen Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp dat de socialmediakanalen over gaat nemen: regiopark Buytenhout. 

Buytenhout

Buytenhout is het natuurgebied tussen Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Het is een oase van rust in de dichtbevolkte Randstad waar je urenlang kunt fietsen, wandelen en genieten. Reden genoeg dus om een eigen website te lanceren met de allerleukste wandelroutes, natuurcampings, natuurspeeltuinen en nog veel meer.

www.buytenhout.nl

Ken je bijvoorbeeld al de boerderijwinkel van Hoeve Biesland, daar koop je de lekkerste biodynamische boodschappen. Iets verderop bij Speelbos de Balij kunnen kinderen spelen in de natuur en bij de Balije Tuin lunch je met biologische streekproducten. Alle activiteiten en ondernemers bekijk je via de nieuwe website www.buytenhout.nl. Je volgt Buytenhout voortaan via de oude socialmediakanalen van Hof van Delfland.

Facebook

Instagram

Volg de natuurgebieden

De andere natuurgebieden in Hof van Delfland volg je via hun eigen kanalen:

Rotte / Rottemeren via Ook dit is de Rotte

Nationaal park Hollandse Duinen via Nationaal Park Hollandse Duinen 

Midden-Delfland via Puuur Midden-Delfland

Bedank voor het trouwe volgen van Hof van Delfland! 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Foto: Hannah Rosalie