Hoeve Biesland

Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is van oudsher een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Landbouw, veeteelt, natuur én recreatie komen er samen tot één bedrijfsvoering, waar je zowel terecht kunt voor volle rauwe melk als verse groente, net van het land!

Het gras en vee krijgen de rust en ruimte om zich te ontwikkelen en een natuurlijke weerstand op te bouwen. De balans tussen dier, mens en natuur staat centraal, waardoor Hoeve Biesland een groene oase vormt midden in de Randstad.

De kracht van de natuur

Hoeve Biesland heeft het tot zijn missie gemaakt om de bewoners van de regio bewust én onbewust de kracht van de natuur laten ervaren. Dat doen ze door (steeds meer) activiteiten te ontplooien waarbij mensen de polder kunnen beleven en door alle natuurlijke, biologische producten die de Hoeve voortbrengt. Om zo verantwoord mogelijk met de natuur omgaan wordt er op Hoeve Biesland biodynamisch gewerkt volgens het principe ‘Boeren voor Natuur,’ oftewel boeren zoals 100 jaar geleden, met de toevoeging van enkele moderne middelen.

Weilandwinkel

Op het erf van Hoeve Biesland vind je de Weilandwinkel, een omgebouwde SRV wagen, waar je naast biologische groenten en vlees van de boerderij, ook terecht kunt voor melk en het leuke is: je mag de melk zelf tappen. Onderweg naar de grote melktank zie je alle dieren en heel even waan je je eigenaar van de boerderij. Hoeve Biesland heeft ook een eigen Bakkerij en een eigen slagerij waar ze werken met hulpboeren op en om de boerderij. 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw
Tel: 015-2125634
info@hoevebiesland.nl
www.hoevebiesland.nl
Facebook

Familie & kids
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Sport & avontuur

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer

Ideale zondag: De Pluktuin van Uit je eigen stad!

De Pluktuin

Breng de winterse geuren mee naar binnen!

Streekproducten

De ideale zondag: Uitwaaien aan het Zuiderstrand

Zuiderstrand Den Haag

Melkweg naar de boer

Hoeve Ackerdijk

Eten bij Bertmans

Bertmans

Op bezoek bij ‘Papa Kazmi’ tijdens de lichtjesavond in Delft

Hills & Mills