Het Westerhonk

Het Westerhonk

In de groene omgeving van Het Westerhonk is van alles te doen, te zien, te koop en te beleven. Kom naar de leuke activiteiten en evenementen.

Het Westerhonk

Het Westerhonk is een bijzondere plek waar mensen met en zonder verstandelijke beperking wonen, werken, leren en recreëren. Het woonzorgpark is onderdeel van ’s Heeren Loo en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben hier hun huis, werk en besteden hier hun vrije tijd. Daarnaast maakt het Westerhonk ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. 

Iedereen, met of zonder verstandelijke beperking is van harte welkom! 

Recreëren bij het Westerhonk 

Op het Westerhonk is van alles te doen en te beleven! Ook voor recreanten zijn er leuke activiteiten om te doen. Het Westerhonk organiseert namelijk festiviteiten, zoals het Groentekistfestival bij Belevingstuin De Bosroos, het zomerfeest of de kermis. Daarnaast is er een natuurspeeltuin en een prachtige stinsentuin vol bloemen en planten. Je kunt ook met de Boswachters op Buurtsafari of met dieren knuffelen op Duinboerderij Willemshoeve. Je kunt ook lekker voetballen op het Cruyff Court, dit is vrij toegankelijk voor iedereen!

Restaurant Samen

Bij Samen kun je genieten van een lekkere kop koffie, lunch of een drankje. Of het nu gaat om een salade, een belegd broodje, een kop verse soep of een heerlijke cappuccino of kopje thee. Neem plaats aan de gezellige stamtafel, kies een tafeltje aan het raam of ga heerlijk buiten zitten op het terras aan de vijver.

Fietsroutes

Over Het Westerhonk lopen mooie fietsroutes, bijvoorbeeld deze fietsroute van route.nl langs Ter Heijde, Monster en ’s-Gravenzande. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Bezoekadres:
Binnenhof 3
2681 JH Monster
088 036 40 00
Email 
Website 
Facebook
Twitter

Ontspanning
Wandelen & fietsen

De Delftse-fietsroute beleven met de OV-fiets

Op Hodenpijl

Woeste wandeling van stad naar strand

Overtraining: hoe voorkom je het?