Haagse Honing

Haagse Honing

Aan de rand van het centrum van Den Haag, nabij duinen en bos ligt de imkerij Haagse Honing. Een onderneming, die in 2012 geboren werd uit passie, nieuwsgierigheid en het geluk een tuin te hebben van circa 700 vierkante meter.

Inmiddels heeft eigenaresse en imker Eveline de Heij deze tuin omgetoverd tot een prachtig paradijs waarin op natuurlijke wijze wordt getuinierd, dus zonder gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen en wonen er verschillende bijenvolkjes.

De tuin is beplant met ‘bij-vriendelijke’ planten; gulle gevers van nectar en/of stuifmeel. De pure bloemenhoning die de bijen van Haagse Honing maken wordt rauw geleverd, dat betekent onbehandeld, niet verhit en 100% gezond.

De honing is natuurlijk puur verkrijgbaar, maar wordt door Eveline ook verwerkt in heerlijke lekkernijen. Zoals bijvoorbeeld panforte (Italiaanse delicatesse van noten, fruit en honing), Torrone (een soort nougat) of gember granola, om ’s ochtends door de yoghurt te doen.

De honing en lekkernijen worden één keer per jaar verkocht op de Haagse Honing Marché in de tuin, op diverse streekmarkten en bij o.a. Traiteur Simon de Vogel, Betjeman en Barton theekopers en Junkfood. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Houtrustweg 45
2566HA  Den Haag

 

Telefoon: 0624-119 312

 

Facebook

Streekproducten

Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

Coppi Koffie

Een hemel van chocolade

De Bonte Koe Chocolade