Gezond het jaar uit vanaf je bank – De Maaltijdmanager

Gezond het jaar uit vanaf je bank – De Maaltijdmanager

Zo, de werkweek zit er weer op. Heel de week probeer je gezond te eten, op tijd op je werk te komen, de kids op tijd weg te brengen en vooral ook weer op te halen. En dan is het vrijdag. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan bijna altijd voor gaas. Aan het einde van de week zijn we allebei kapot en zijn we zelfs te moe om te bekvechten over wie er moet koken. Dus dat wordt take away. Het enige dat ons vaak weerhoudt, is het aanbod van ongezonde opties. 

En toen was daar ‘De Maaltijdmanager’. Hoor je het engelengeluid op de achtergrond? Iemand die voor je kookt, en het met de bakfiets bij je thuis aflevert. Oh yes baby! 
 

Hoe werkt het precies?

Als je op dezelfde dag voor 11.00 uur bestelt, wordt het dezelfde avond nog bezorgd. Thuis kan je het volgens de instructies op de doos opwarmen en eten maar! Uiteraard is er ook nog een vegetarische optie EN staat er elke avond een kindermaaltijd op het menu. Onze Lev likt die avond zijn vingers af bij de pompoenlasagne… en zijn moeder stiekem ook!
 
Bij het afhalen (wij wonen helaas buiten het bezorggebied), laat Michiel vol trots een foto zien waarop hij de immense pompoen ‘slacht’, die hij de dag daarvoor bij mensen uit de tuin heeft geplukt. Kijk, daar houden we van: vers van de pers! 
De meeste producten koopt de man achter de Maaltijdmanager in via Rechtstreex. Zo komen de aardappels uit de Hoeksche waard, de uien en rode kool uit Rhoon en gebruiken ze kruiden van Rotterdamse Munt. Ook is er nauw contact met de slager, zodat hij weet waar het vlees vandaan komt. Ook aan het milieu wordt gedacht: de verpakkingen kunnen gewoon op de composthoop en doordat ze bij de Maaltijdmanager bakfietsen gebruiken i.p.v. auto’s stoten ze geen CO2 uit.
 
 
"Je proeft gewoon dat alles vers is
 
Voor ons staat er een heerlijke gevulde aubergine op het menu. Het gehakt is echt super lekker gekruid en je proeft gewoon dat alles vers is. De mac ’n cheese is niet helemaal ons ding, maar gelukkig kan Lev in zijn eentje niet de hele pompoenlasagne op. Trouwens, mocht je denken ‘Koken? Ik heb niet eens tijd om thuis te eten!’, dan kan de Maaltijdmanager ook komen cateren op kantoor. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld buffetten of overwerkmaaltijden. Zit jij nu al met je handen in het engelenhaar i.v.m. de kerst? Ook deze stress kunnen ze wegnemen. Kijk nu op de website voor het kerst menu, en laat ook dat voor je managen. 
 
Dit was voor ons een hele smakelijke afsluiter voor Hof van Delfland. Helaas is dit het laatste artikel uit mijn hand. Heel erg bedankt voor alle leuke ontdekkingen die wij mochten doen. Leuk dat jullie met ons meelazen… en, een smakelijk uiteinde toegewenst! 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

De Delftse-fietsroute beleven met de OV-fiets

Op Hodenpijl

Kapotte Kassen

Plukkerij Framblij

Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

Coppi Koffie