Geannuleerd Herfstwandeling met de Broekpoldergidsen

Geannuleerd Herfstwandeling met de Broekpoldergidsen

Let op: deze wandeling is geannuleerd

Het is herfst! Op zondag 25 oktober kun je onder leiding van de Broekpoldergidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken.

De gidsen vertellen over wat de herfst doet met de Broekpolder en geven aandacht aan wat gezien en gehoord mag worden. Ontdek de kleurrijke bladeren, de mooie paddenstoelen en geniet! De gidsen vertrekken om 11:00 uur, vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn slechts 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.
 

Zin om mee te lopen?

De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Uiteraard gebeurt dit allemaal volgens de RIVM-regels. Let op: het is zeker nu heel belangrijk om je van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Aanmelden kan tot 24 uur voor de wandeling. Je kunt alleen meewandelen met een aanmelding. Betalen met gepast geld. 
 
Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zaterdag 28 november en betreft wederom een herfstwandeling. Aanrader! 
 
 
Foto: John de Graaf 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zondag 25 oktober
Hoe laat
11:00 uur - 13:00 uur
Waar
Broekpolder, Vlaardingen. Verzamelen bij de picknicktafels in het Klauterwoud.
Kosten
4 euro per persoon
Aanmelden
Via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl
Website