Fotowedstrijd: Natuur in Delfland

Fotowedstrijd: Natuur in Delfland

Natuurlijk Delfland organiseert dit jaar ook weer een fotowedstrijd. Het thema is Natuur in Delfland.

In Delfland kennen we dorpen en steden, weiden en duinen, tuinen en parken, vaarten en sloten. In al deze gebieden is natuur te vinden. Dit in de vorm van landschap en soorten als zoogdieren, vissen, vogels, paddenstoelen, planten en natuurlijk ook mensen die dit beschermen en ervan genieten.
 

Meedoen

Maak een foto in het werkgebied van Natuurlijk Delfland. Hierin liggen de volgende stedengemeenten: Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Westland en het stadsdeel Ypenburg-Leidschenveen (Den Haag).
Stuur de foto’s met de locatie naar afdelingdelfland@knnv.nl Een korte toelichting wordt op prijs gesteld.
 

Lustrumfeest op 19 juli

Een deskundige jury zal een voorselectie maken en de genomineerden worden uitgenodigd om samen met onze leden de prijswinnaars te bepalen. Dit zal tijdens ons lustrumfeest op 19 juli plaatsvinden. 
 

Prijzen

Er worden drie prijzen uitgereikt, de eerste prijs € 100,-; de tweede € 50,- en de derde € 25,-. Deze zijn te besteden in onze afdelingswinkel. De sluitingstermijn is 1 juli. De aanleiding voor dit thema is het 35 jarig bestaan van Natuurlijk Delfland, een actieve natuurvereniging, die staat voor samenleven met de natuur.
 

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan deleden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze activiteiten komen we tot een duurzame en robuuste natuur.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Fotowedstrijd Natuur in Delfland
Wanneer
Stuur je foto in voor 1 juli, op 19 juli wordt de winnaar bekend gemaakt
Hoe
Stuur de foto’s met de locatie naar afdelingdelfland@knnv.nl Een korte toelichting wordt op prijs gesteld
Website