Forest bathing op Landgoed De Tempel

Forest bathing op Landgoed De Tempel

Met zwemmen heeft bosbadderen niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur enontstressen. Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Je maakt een langzame wandeling in de natuur terwijl je alles wat je ziet, hoort en ruikt tot je neemt.

Het is genieten met alle zintuigen. Vind jezelf terug in een hangmat om naar de boomkronen te kijken, maak contact met een boom of ontdek de vele gezichten van water. Bij afloop is er net zoals in Japan een theeceremonie. De wandelingen zijn ook geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. En het effect: super activerend!

De Tempel

Langs de Schie ligt een prachtig landgoed. Hier staat de oudste eik van Rotterdam. Je ruikt naaldbomen, de waterpartijen glinsteren. Toch is het er ruig, het park rondom de statige villa is verwilderd. Dit betoverende park ontdek je tijdens je forest bathing. De start is bij de parking naast de villa.
 

Coronaproof

Bosbadderen is corona proof, de groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers en er wordt voldoende afstand gehouden.
 

Wat is het precies

Forest Bathing is een unieke manier om contact te maken met de natuurlijke wereld. Ervaar de geur van aarde, zonlicht op je huid, mos op de bomen, neem zo’n revitaliserend bosbad!
De gediplomeerde gidsen begeleiden je door een reeks van ervaringen. Je gaat minder hard, je zintuigen ontwaken en dat stelt je in staat om op een heel persoonlijke manier contact te maken met de natuur.
In kleine groepen verken je de natuur van dichtbij. Een sessie duurt 3 uur. Ervaren gidsen nodigen je uit om het contact met de natuur aan te gaan. Tussendoor is er gelegenheid om ervaringen te delen. Bij afloop is er een lichte snack.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 24 oktober
Hoe laat
14.00 – 17.00 uur
Waar
Landgoed de Tempel,
Kosten
€ 32,- per persoon
Aanmelden 
Website