Fenix Food Factory

Fenix Food Factory

De Fenix Food Factory is een verzamelplek van 7 kleinschalige ambachtelijke voedselbedrijven met productie, winkelverkoop, educatie, horeca en catering van bijeenkomsten. Het eten en drinken wat geserveerd wordt wordt gemaakt en verkocht bij de groentewinkel, slagerij, kaaswinkel, bakker, bierbrouwerij, ciderwinkel en koffiebrander. Zo wordt de voedselketen inzichtelijk gemaakt en kunnen bezoekers zien hoe hun eten gemaakt wordt en waar het vandaan komt.

 
De Fenix Food Factory is gevestigd in de 100 jaar oude goederenloods, de Fenixloodsen, op Katendrecht, Rotterdam Zuid, direct aan de Maas naast de Wilhelminapier. In de Fenix Food Factory is ruimte voor vergaderingen, presentaties, borrels en diners. Verschillende ruimtes zijn daarvoor beschikbaar. De ondernemers voorzien bijeenkomsten van de lekkerste ambachtelijke producten, met eten en drinken tijdens overleg, borrel of diner. Ook een rondleiding, presentatie, workshop of goodiebag voor thuis behoort tot de mogelijkheden.
 
Na een middag shoppen wordt de Fenix Foodcourt geopend met wekelijks wisselende foodtrucks. Hier staan bijzondere makers van Streetfood die een verse originele maaltijd ter plekke bereiden op ons terras aan de kade, waar u heerlijk kunt genieten van een Kaapse biertje en Streetfood hapje. Woensdag tot en met vrijdag staan ze van 16.00 uur tot 22.00 voor u klaar en ik het weekend van 13.00 uur tot 22.00 uur 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Veerlaan 19D
3072AN Rotterdam
www.fenixfoodfactory.nl

Openingstijden Winkels:
Woensdag tot en met vrijdag 10.00-19.00 uur
Zaterdag: 10.00-18.00
Zondag: 12.00-18.00

Openingstijden Proeflokaal:
Woensdag tot en met vrijdag 15.00-23.00 uur
Zaterdag en zondag 12.00-23.00

Eten & drinken

De Centrale: een podium voor ambacht & streekproducten

De Centrale

Honey Highway

Op Hodenpijl
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur

Hotspot Hutspot

Hotspot Hutspot
Streekproducten

Een rondje landgoed Ockenburgh

Landgoed Ockenburgh

Delfts Zwart Jenever

Delfts Zwart

Verrijk je plantenkennis met de Bieslandse Bessenroute

Delftse Hout

De Stadsimkerij. Dichter bij de natuur kun je niet komen.