Fête de la Nature

Fête de la Nature

Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Tijdens het weekend van 25 & 26 mei vieren we overal in Nederland samen de natuur, in wilde natuurgebieden en in stadsparken. 

Fete de la Nature in Hof van Delfland

Beleef het natuurfestival in regio Zuid-Holland. Op verschillende plaatsen zijn leuke evenementen:
 
Langzamerhand verandert de Zandmotor. Wind en water verspreiden het zand verder langs de kust en hopen het op in aangroeiende duintjes. Als uit het niets schieten her en der allerlei, soms zeldzame, planten omhoog. Ook vogels, vissen, schelpdieren en andere dieren vinden hier een toevluchtsoord. Je moet wel goed kijken en soms zelfs zoeken om die dieren te zien. De gidsen van het Zuid-Hollands Landschap helpen je graag om ze te ontdekken.
 
Op naar de zomer. Kom kijken naar alles wat er op het landgoed Paviljoen Te Werve groeit en bloeit.
 
In het kader van de geboorte van hun dubbelcd Being Human / Human Being en ter viering van Fête de la Nature geeft kleurrijk muziekduo (m/v) Katakateen huiskamer/opentuindeuren-concert!
 
Een tuin waar je elkaar kunt ontmoeten en mooie dingen kan maken.
Een tuin waar je kan spelen of even tot rust komen.
Een tuin waar je gewoon mag Zijn.
Tijdens Fête de la Nature kun je deelnemen aan diverse workshops: schilderen, vilt, stembevrijding, meditatie, Zhineng Qigong, story-telling, mandala en intuïtief tekenen.
 

Fête de la Nature

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Lochem tot Leiden en van Blokker tot Harderwijk. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
25 & 26 mei
Hoe laat
Verschillende tijden, zie de website voor meer informatie
Waar
Verschillende locaties, zie de website voor meer informatie
Kosten
Fête de la Nature is een gratis en open festival
Website