Fête de la Nature

Fête de la Nature

Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Tijdens het weekend van 25 & 26 mei vieren we overal in Nederland samen de natuur, in wilde natuurgebieden en in stadsparken. 

Fête de la Nature in Hof van Delfland

Beleef het natuurfestival in regio Zuid-Holland. Op verschillende plaatsen zijn leuke evenementen:


Libellen Spotten 

Op 25 mei gaat de KNNV afdeling IJssel en Lek naar de Avelingen bij Gorinchem waar we een aantal libellen hopen te zien. De activiteit start om 09.00 uur bij metrostation Capelse Brug, te Capelle a/d IJssel, vanwaar we met zo weinig mogelijk auto's naar het gebied gaan. 
 

Inspiratiewandeling voor ondernemers

Wandel mee met de inspiratiewandeling van Bewust Den Haag, het ondernemersnetwerk voor iedereen met een passie voor een bewust, gezond en gelukkig leven. De wandeling is voor alle ondernemers uit de regio Den Haag die kennis willen maken met het netwerk Bewust Den Haag en zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, te inspireren en ook te genieten van het buiten zijn.
 

TrashUre Hunt

TrashUre Hunt viert Fête de la Nature in Scheveningen op 25 mei. Ga mee op avontuur & nodig al je vrienden uit om op de meest positieve manier de natuur te vieren!
 

Insectensafari

Trek je laarzen aan en neem je loep mee want we gaan op insectensafari op de Jacobahof! De Jacobahof is een groene oase middenin de Haagse Schilderswijk en de woonkamer van heel veel kriebelige beestjes. Onder begeleiding van buurtbiologen gaan we op safari door de Jacobahof.
 

Ontspannen struinen in de haven

Laat je verrassen en kom kijken wat er allemaal bloeit, groeit en krioelt in Scheveningen-haven spuikom/voorhaven. Verzamelen bij het pleintje vlak bij de Spuisluis, aan de Dr. Lelykade bij de kruising met de Datheenstraat Den Haag.
 

Kerkuilentocht

Ga mee op avontuur in Meijendel, onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. Wandel mee met duinwachter Joeri door de schemering. Onderweg hoor je de mooiste verhalen over het leven van onze kerkuilenfamilie in Meijendel. 
 

Kleurrijk Hoek van Holland

In de stadstuin gaan we aan de slag met diverse zaken Er zullen zaadjes gepoot worden, insecten spotten, informatie gegeven over wat er al in de stadstuin staat, allerlei lekkers bereid worden, creatief aan de slag gaan. De stadstuin bevind zich aan de Prins Hendrikstraat tegenover cafe T Hoekie
 

HSP & Intuitie coachingswandeling

Ben jij hooggevoelig en zit je snel vol met prikkels en indrukken? De natuur is dan super fijn om los te laten en op te laden. Bovendien ga je ook weer/meer jouw intuïtie ervaren en kun je makkelijker -of eigenlijk dichter bij jezelf- keuzes maken. Neem je zintuigen mee en laat je verrassen door de spiegel van de natuur én jouw eigen intuïtie. Je bent van harte welkom!
 

Fête de la Nature

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Lochem tot Leiden en van Blokker tot Harderwijk. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot.
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
25 & 26 mei
Hoe laat
Verschillende tijden, zie de website voor meer informatie
Waar
Verschillende locaties, zie de website voor meer informatie
Kosten
Fête de la Nature is een gratis en open festival
Website