Eten met uitzicht op zee

Eten met uitzicht op zee

Een hapje, een drankje, brunch of diner en een prachtig uitzicht op zee. Bij the Coast beach house kan het, het hele jaar rond!

The Coast beach house

The Coast beach house is niet zomaar een strandpaviljoen. Door de hoogte van het beach house en het bijzondere ramenspel ontstaat er een panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Het biedt een uitzicht op de actieve (kite)surfers, de zandmotor en de wilde natuur. Zelfs de zeehonden laten zich een paar keer per jaar op het strand zien, dat is wel heel bijzonder! 

The Coast beach house

Eerlijk eten

Bovendien worden de lekkerste ingrediënten en verse producten nauwkeurig uitgezocht. Groenten, fruit, vlees en vis worden door goede leveranciers geleverd en als het even kan zijn het eerlijke producten. Je kunt hier dus genieten van biologische gerechten en specialiteiten uit de streek.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
 • The Coast beach house

  Molenslag Noordzijde Monster
  2681 VP Monster
  Tel: 0174-280331
  info@thecoast.nl
  www.thecoast.nl
  Facebook

  Openingstijden
  The Coast is zeven dagen per week geopend vanaf 10.30 uur en in het weekend zelfs eerder. Maandag t/m donderdag sluit de keuken om 16.00 uur. In het weekend om ongeveer 19.30. Bij twijfel, kun je het beste even bellen.

  28 nov t/m 2 dec, 22 dec en 25 dec gesloten.

Eten & drinken

Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

Coppi Koffie

Boerenkool 'stamppot' met een twist

Gezond het jaar uit vanaf je bank – De Maaltijdmanager

De Maaltijdmanager
Stielman Koffiebranders
Eten & drinken
Workshops