Escampfestival

Escampfestival

Zaterdag 14 september is er weer het Escampfestival. Dit jaar bij winkelcentrum Leyweg en het Melis Stokepark. Tussen 11.30 en 18.00 uur is er veel te beleven. Voor iedereen, jong en oud, zijn er leuke optredens en activiteiten, lekker eten, sport en spel. En natuurlijk kunt u heerlijk shoppen. Of kom langs bij de bewonersverenigingen. Zij vertellen graag wat zij voor u kunnen doen in uw wijk.

 

Optredens

De hele middag is er een gevarieerd aanbod aan artiesten. Zie Ali B zingen, of Dries Roelvink, Numidia, Bylear Sumter, Umit C, Florence Swingt en de hoogtepunten van 'Dakota's Ook van Jou Songfestival’. Een samenwerking met het Residentie Orkest en Musicon – dBidh. Ook talenten uit Escamp laten zich horen!
 

Sport en spel (Melis Stokepark)

Voor kinderen, jongeren en ouderen is er een uitgebreid programma met sport en spel. Zo kunt u een clinic volgen bij voetbalkunstenaar Touzani en worden er clinics zoals handbal en taekwondo georganiseerd door de sportverenigingen.
 

Duurzaam en gezond leven (Melis Stokepark en winkelcentrum Leyweg)

Meer weten over hoe u energiezuiniger kunt leven en kosten kunt besparen? Kom dan naar de tent van Duurzaam Den Haag. Hier kunt u springen om energie op te wekken voor uw foto, een lekker bakje koffie bij elkaar fietsen en gasloos pannenkoekjes bakken. Meer info over gezond leven? Praat bijvoorbeeld met de buurtsportcoach of met de apotheker.
 

Kinderactiviteiten (Hemazijde Leyweg)

Kinderen vermaken zich op het springkussen, de glijbaan of laten zich schminken. Ook kunnen ze lekker knutselen, meedoen aan een tekenwedstrijd en een djembe-workshop doen.
 

Shoppen

Bij winkelcentrum Leyweg kunt u heerlijk shoppen bij de winkels en in het winkelcentrum. Bezoek de marktkraampjes en kijk welke leuke acties de winkeliers hebben. Voor de gewone boodschappen of dat leuke jurkje. Bekijk de modeshows of laat u verwennen met een mini-makeover.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
14 september
Hoe laat
12:00 - 16:30 uur
Waar
winkelcentrum Leyweg en het Melis Stokepark, Den Haag
Website