Een sfeervolle vaartocht naar Lichtjesavond Delft!

Een sfeervolle vaartocht naar Lichtjesavond Delft!

Gezelligheid tijdens de donkerste dagen van het jaar. Op dinsdag 11 december 2018 wordt Lichtjesavond in Delft voor de 20e keer gevierd. De Hollandse Vloot vaart ook tijdens dit jubileumjaar een speciale route vanuit Den Haag naar dit prachtige winterse evenement.

Vaartocht van Den Haag naar Lichtjesavond Delft

Na het succes van de voorgaande jaren, bent u ook dit jaar weer van harte welkom aan boord van één van onze, aan de binnen- en buitenkant in kerstdecor gehulde, schepen. 
 

Waan je in Kerstsferen

De vaartochten naar Lichtjesavond Delft vertrekken op dinsdag 11 december vanaf het Zieken in Den Haag. Hier wordt u door de kerstman verwelkomd met een kop warme erwtensoep om vervolgens te vertrekken richting Delft. Tijdens de vaartocht wordt er warme chocolademelk of een lekker glas glühwein geserveerd. Door de twinkelende lichtjes en de kerstmuziek aan boord waant u zich in knusse, winterse, kerstsferen. 
 

Goodiebag

Na de vaartocht van ongeveer een uur, met een magisch uitzicht vanaf het water, komt u in Delft aan bij de Koepoortbrug en ontvangt u een hele gave goodiebag. Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid uw bezoek aan dit prachtige evenement in de binnenstad voortzetten.
 

Kosten

De prijs van het gehele arrangement is €29.95 en is inclusief een kop erwtensoep, een glas gluhwein/chocolademelk, de vaartocht, HTM kaartje en gave/interessante goodiebag met kortingsbonnen en hebbedingetjes.
 

Vertrektijden 

16.00 uur
16.15 uur
16.30 uur
18.30 uur
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Dinsdag 11 december
Hoe laat
16.00 uur / 16.15 uur / 16.30 uur / 18.30 uur
Waar
Start vanaf het Zieken in Den Haag
Kosten
€29.95 pp
Aanmelden 
Website