Dwalen door het maïsdoolhof

Dwalen door het maïsdoolhof

Gezellig met vrienden, familie, klasgenootjes, of het gezin een dagje weg in regio Rotterdam? Bezoek het maïsdoolhof in Lansingerland.

Net als iedere zomer, opende Boerderij het Lansingerland onlangs weer hun maïsdoolhof. Het doolhof is ontworpen door een echte doolhovenier en staat garant voor een dag vol spannende avonturen!

Ook dit jaar zijn er weer allerlei activiteiten die een bezoek aan het Maïsdoolhof nog leuker maken. Nieuwe spellen, raadsels, puzzels, een speurtocht in de stal, tassen versieren, of een leuke quiz. Weet jij bijvoorbeeld hoe hoog het maïs kan groeien, of dat er mannelijke en vrouwelijke maïs bestaan? Dat Columbus, de ontdekker van Amerika, de maïsplant heeft meegenomen naar Spanje en dat de mais daar hartstikke goed groeide. Kom snel langs bij boerderij het Lansingerland en leer dit en nog veel meer!

Kinderfeestjes
Het maïsdoolhof is een super locatie voor kinderfeestjes. Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes rondbanjeren en struinen. Geen verkeer om je heen, geen verplichtingen, maar genieten van vrijheid en ruimte op het platteland. Door het maïsdoolhof loopt ook een peuterroute. Op deze manier is het doolhof zelfs geschikt voor de kleinste kinderen.

Je kunt al een bezoekje brengen aan het doolhof voor € 4,50 per persoon. Daarnaast worden er verschillende leuke arrangementen aangeboden. Houd de site www.doolhoflansingerland.nl goed in de gaten voor alle leuke activiteiten. Op de Facebookpagina van het doolhof vind je regelmatig acties en nieuwtjes.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

www.goedkoopkinderuitje.nl

Open van medio juli t/m oktober 2015

Gesloten op zondag

Familie & kids
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Familie & kids
Kunst & cultuur
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Hoe help jij de bij? Hierbij de 5 beste tips waar jij bestuivers blij mee maakt!

Ontspanning

Top 5 low budget vakantie-uitjes

De gebaande paden af

Stadsboerderij de Wilgenhof
Kunst & cultuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Een veilige start: Bootcamp 4 Babes bij The Bootcamp Club.

Kralingse Bos