Dus pak die peddel want SUP’s UP!

Dus pak die peddel want SUP’s UP!

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. 

Met SUPpen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant.

Zowel op vlak water als op zee, het blijft zoeken naar evenwicht. Door de peddelbeweging train je daarnaast ook nog je hele bovenlichaam. Omdat SUP naast een peddel- en surfsport ook een balanssport is, kom je tijdens een SUPsessie mentaal helemaal tot rust.

SUP’s UP is begin 2012 opgericht door Caroline Ammerlaan: 

“Als fanatiek watersporter kwam ik tijdens een kitesurftrip in aanraking met Stand Up Paddling. Het was in het begin even zoeken naar mijn balans, maar al snel was ik verkocht! In Scheveningen woon ik dicht bij zee en breng ik zoveel mogelijk tijd door op de sup. Het is de ideale work-out op glad water en de grootste uitdaging als er golven staan!

Als teamrider van Fanatic en Ion doe ik mee aan verschillende wedstrijden. De passie die bij mij ontstaan is voor deze nog jonge sport wil ik graag overbrengen op anderen. Dit doe ik door het geven van SUP clinics aan groepen (bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeestjes), SUP tours te organiseren op verschillende wateren in het land en op diverse events het suppen onder de aandacht te brengen.
Daarnaast kan iedereen tijdens de SUP lessen in Rotterdam of Scheveningen kennis maken met suppen of met regelmaat mee doen, omdat het de ideale workout is. Je traint het hele lichaam, terwijl je kunt genieten van de rust en de ruimte op het water en lekker buiten bent.

Dus pak die peddel want SUP’s UP!”

SUP’s UP biedt wekelijks op vaste tijden SUPlessen aan in Rotterdam en Den Haag.

Je leert de juiste techniek en het is vooral gezellig & stimulerend om te suppen in groepsverband. Of je het nou gewoon een keertje wil proberen of echt een nieuwe sportuitdaging zoekt, het is allebei mogelijk.

Er is onderscheid in twee typen SUPles:

  • GET UP  | Voor beginners met uitleg van de basistechniek en veiligheidsaspecten om snel je eerste meters te varen

  • SHAPE UP | Als je de basis door hebt en op (eigen) tempo een tochtje over de plassen wilt maken met aandacht voor de juiste peddelslag.

Als je nog nooit gesupt hebt, dan raden we aan om mee te doen met de GET UP les. Voor een volledige SUPervaring is het ook mogelijk om een COMBI  te maken en van de GET UP les meteen door te gaan naar de SHAPE UP training. Bij voldoende plek is dat ook nog op het moment zelf te beslissen.

De beginners lessen beginnen in April als het weer mee zit! Dus schroom niet en schrijf je in voor de tofste watersport van dit moment. 

Voor de gevorderde suppers worden ook dit seizoen weer maandelijks een tours georganiseerd door de plassen van Midden - Delfland! 

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Website: http://www.supsup.nl/
Email: info@supsup.nl

Telefoon: 06 18817487

Workshops

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer
Boerderij het Lansingerland
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Workshops
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten

Vogels spotten bij de Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse plassen
Ontspanning

Broga, niet alleen voor Bro’s

Yogaground
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
De Delflandhoeve
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Familie & kids
Sport & avontuur
Streekproducten