Druivensnoeicursus bij Themapark de Westlandse Druif

Druivensnoeicursus bij Themapark de Westlandse Druif

November is de periode waarin de druiven worden gesnoeid bij Themapark de Westlandse Druif én bij de vele hobbykwekers. Graag geeft het themapark de kunst van het snoeien door aan hobbykwekers en andere geïnteresseerden. 

Cursisten zijn dan ook van harte welkom op 10, 17 of 24 november. Dit jaar is er bij de Westlandse Druif een groot aantal druivenbomen verkocht en neemt de aanvraag voor deze cursus steeds meer toe. Vandaar dat zij dit jaar 3 datums hiervoor ingepland hebben. 
 

Snoei geeft groei

Voor het snoeien van de druivenbomen is het heel belangrijk om dit op de juiste manier te doen, want: snoei geeft groei! Deelnemers aan de druivensnoeicursus leren bij Themapark de Westlandse Druif handige tips en trucs om deze kunst goed onder de knie te krijgen.
 

Inschrijven

De cursus op 10, 17 of 24 november bestaat uit een theoretisch en een praktijk gedeelte, start om half 10 en duurt tot ongeveer 12 uur. Uiteraard wordt er gepauzeerd met een kopje koffie of thee. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 per persoon. Aanmelden kan telefonisch naar de Westlandse Druif via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
10, 17 of 24 november
Hoe laat
9:30 uur tot 12:00 uur
Waar
Themapark de Westlandse Druif, Vlotlaan 535, Monster
Kosten
€ 20,00 per persoon
Aanmelden
Telefonisch naar de Westlandse Druif via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl
Website