Druivenfeest weekend

Druivenfeest weekend

Op zaterdag 14 en zondag 15 september van 10.00 uur tot 16.00 uur nodigt Themapark de Westlandse Druif bezoekers uit om een kijkje te komen nemen in de kassen tijdens het druivenfeest weekend.

De tuin is op zijn mooist en de Westlandse Druif deelt dit graag met het publiek. Naast de bekende druivensoorten, worden in de zo genoemde ‘assortimentskas’ 40 bijzondere soorten geteeld; heerlijke druiven waarvan iedereen mag komen proeven!
 

Speciale gasten

Op deze dagen zijn onze boomadoptie houders onze speciale gasten. Als dank voor de jaarlijkse sponsoring, ontvangen zij druiven van eigen boom. Ook bezoekers voor de Open Monumentendag zijn van harte welkom. En natuurlijk iedereen die wil genieten van de gezellige sfeer en activiteiten welke worden georganiseerd!
 

Wat is er te doen?

Het Themapark verzorgt allerlei leuke activiteiten tijdens het druivenfeest. Op het grasveld rondom het park, leidt een herder zijn kudde rond en zijn er demonstraties van het vilten van de vachten. Er is live muziek aanwezig en op het terras van de Brasserie geniet u van koffie met heerlijke druivencake.
Het prachtige Poelzone gebied is te bekijken met een fluisterboot en tijdens een ritje in een golfkar. Een gids vertelt u alles over de flora en fauna in dit gebied.
 

Jonge druivenbomen

De Westlandse Druif heeft tijdens het open huis op 14 en 15  september jonge druivenbomen te koop, zodat het erfgoed van die Westlandse Druif kan worden doorgegeven. Daarnaast zijn natuurlijk de druiven en allerlei druif gerelateerde producten verkrijgbaar in de winkel. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
Zaterdag 14 en zondag 15 september
Hoe laat
10.00 uur tot 16.00 uur
Waar
Themapark de Westlandse Druif, Vlotlaan 535, 2681 TW Monster
Website