De week van Nationaal Park Hollandse Duinen

De week van Nationaal Park Hollandse Duinen

Een week speciaal voor inwoners of bezoekers van het Nationaal Park Hollandse Duinen, vol mogelijkheden om te ervaren hoe uniek en divers het gebied is.

Nationaal Park Hollandse Duinen beslaat het brede Zuid-Hollandse kustgebied van Hoek van Holland tot Hillegom. Het is uniek door de nabijheid van de zee, de dorpen en steden, de waardevolle natuur in en rond de duinen, maar ook de rijke cultuur en historie. Inwoners kunnen hier dicht bij huis genieten van bijzondere natuur, cultuur en historie. Maar naast recreatie voorziet het gebied ook in stevige kustverdediging, in uitstekend drinkwater en de broodnodige biodiversiteit.
 

Bodemdierensafari en avondwandelingen

De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen staat bol van leuke, interessante activiteiten om kennis te maken met het gebied. Denk aan een excursie naar verschillende buitenplaatsen waar je getuige bent van een bijzonder stukje geschiedenis uit voorgaande eeuwen. Of een bodemdierensafari om te ontdekken wat er allemaal onder jouw voeten leeft. Maar ook kunsttentoonstellingen en (avond)wandelingen staan op het programma.
 

Bekijk het programma via de website van Nationaal Park Hollandse Duinen.

 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Wanneer
25 september t/m 3 oktober
Waar
Nationaal Park Hollandse Duinen
Meer informatie via de website van Nationaal Park Hollandse Duinen
www.nationaalparkhollandseduinen.nl/bundel/deweekvan/