De Rotterdamse Oogstmarkt

De Rotterdamse Oogstmarkt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle buurtmarkt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 
XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 
MINI - 2de zaterdag van de maand - 10 kramen, terras met koffie -
XL - 3de zaterdag van de maand - 35 kramen, muziek, terras
MINI - 4de (en soms 5de) zaterdag van de maand - 10 kramen, terras met koffie -
 
Elke eerste en derde zaterdag van de maand dus met een uitgebreidere line-up.
 

Toegang

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
 

Wat je van dichtbij haalt is lekker!

Zet de punt van een passer op de Coolsingel en trek een cirkel van 50 km om de stad. Het voedsel dat binnen die kring wordt verbouwd, verwerkt en verhandeld is Rotterdamse Oogst. Van Westlandse druiven tot appelsap uit Rhoon. Van sambal van de Kaap tot schapensalami uit de Hoeksche Waard. Van zuivel uit het Groene hart tot de teelt van jouw balkon.
Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker. Waarom? Het is goed voor milieu, gezondheid, gevoel en smaak. Weinig voedselkilometers en dus een lage drempel tot wat je eet: de boer zit immers om de hoek.
Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Midden in de stad, dichtbij de consument. Boerenverstand ontmoet wereldburgers, ambacht ontmoet design, vergeten groente ontmoet innovatie.
 
 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Waar
Noordplein Rotterdam
Wanneer
Elke zaterdag
Hoe laat
10:00 - 17:00 u
Toegang
Gratis