De drie best plekken in Delft voor gezond en lekker eten!

De drie best plekken in Delft voor gezond en lekker eten!

Samen met onze geweldige columnisten, trekt de Hof van Delfland redactie door de omgeving; om de mooiste gebieden in de spotlight te zetten en de beste hotspots voor jullie uit te testen.

Ditmaal geven we onze tips voor de drie best plekken in Delft voor gezond en super lekker eten! 

Kek Delft

Langs het kanaal in Delft bevindt zich het druk bezochte Kek! Een koffie / ontbijt / lunchroom. Naast lekker eten kan je er ook leuke spulletjes kopen van lokale ontwerpers.

Van vroeg in de ochtend tot laat in de middag zit het vol met studenten die lekker aan het werk zijn op hun laptop, moeders met kinderen die lekker aan het kletsen zijn, of toeristen die dit knusse plekje gevonden hebben tijdens hun vakantie. Je kunt onze ervaring hier lezen.

 

Duurzame Deli; The Living

Fastfood maar dan gezond, biologisch, origineel, toegankelijk en vooral heel lekker. Tenslotte ook nog 100% biologisch en betaalbaar. Eten dat met heel veel liefde is gemaakt; gedreven door een creatieve passie en een groot hart.

Eten dat bereidt is met dankbaarheid en respect voor dier, mens en onze mooie, blauwe planeet. Zo is The Living ontstaan: een traktatie voor de mond, rust voor de ziel en energie voor het lichaam. Want bewust eten is bewust leven. Lees hier het verhaal.

 

Huszár

Een café, brasserie, restaurant, gastropub, maar bovenal een gezellig familiebedrijf! Een plek waar je je thuis voelt en waar eerlijke producten, kwaliteit èn service hoog in het vaandel staan.

Van taarten, sauzen tot soepen, alles komt uit de eigen keuken. Zeven dagen per week kun je langs bij Huszar om lekker te lunchen, dineren of borrelen. En voor de muziek liefhebbers, ze organiseren ook wel eens live-muziek avonden! Lees hier het verhaal.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Waterpret bij Scheveningen

Buena Vista Beach Club

Verborgen schatten van het Zeeheldenkwartier

Streekproducten

Bloemen zaaien op de Nationale Zaaidag en andere tips waar jij bestuivers blij mee kunt maken!

Theehuis & Restaurant de Dames.

Restaurant & theehuis De Dames

Nostalgie Dichtbij – Het winterse kerstgevoel op een boerderij

Boerderij Dichtbij