Dagje actief bij Outdoor Valley

Dagje actief bij Outdoor Valley

Soms heb je van die weekenden dat je denkt: hè, ik heb zin om iets te ondernemen. Je wilt graag een dagje eropuit met je gezin, maar dan niet opnieuw naar diezelfde dierentuin. Nee, je wil dit keer iets anders doen, iets actiefs!

Bij Outdoor Valley kan je het zo gek maken als je zelf wilt

Laatst was ik bij Outdoor Valley in Bergschenhoek. 'The place to be' op het gebied van outdoor sporten, genieten van het buitenleven en ontspanning. Outdoor Valley is de plek om alle drukte van de afgelopen werkweek achter je te laten en je lekker uit te leven in het Hoge Bergse Bos, rondom de Rotte. Bij Outdoor Valley kan je het zo gek maken als je zelf wilt! Je kunt uit tientallen outdoor-activiteiten kiezen. De echte avonturiers kiezen bijvoorbeeld voor survivallen en mountainbiken, maar wil je liever iets relaxter doen, dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld kanovaren of suppen. Op de website kan je de vele mogelijkheden, voor jong en oud, bekijken. 
Misschien moet je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren of een teamuitje regelen. Ook dan is Outdoor Valley zeker iets om in gedachten te houden. Succes verzekerd namelijk!

Hè wat? Ja, Arrow Battle. Dat lijkt op paintball, maar dan speel je het spel met pijl en boog.

Tijdens mijn middagje Outdoor Valley heb ik als eerste het spel Arrow Battle gedaan. Hè wat? Ja, Arrow Battle. Dat lijkt op paintball, maar dan speel je het spel met pijl en boog. De pijlen waarmee je schiet hebben een zachte punt, dus je hoeft niet bang te zijn voor blauwe plekken. Voordat je in twee teams tegen elkaar gaat strijden, leert de instructeur je eerst hoe te schieten. Je kan een paar keer oefenen op een echt trefvlak, daarna zet iedereen een masker op en ga je het bos in om het spel Arrow Battle te spelen! Ik vond Arrow Battle een hilarisch spel! Ik had eventjes tijd nodig om erachter te komen hoe het pijl en boog schieten werkte. Als je dat een beetje in de gaten hebt, wordt het al gauw een heel interactief en spannend spel.

Na Arrow Battle ben ik gaan survivallen. Eén ding kan ik je verzekeren: het gaat je niet lukken om niet in de sloot te vallen! En anders wordt daar wel voor gezorgd! In het bos staan ontzettend veel obstakels. De instructeur neemt je mee over touwnetten, touwbruggen, smalle balken over slootjes en allerlei andere gekke obstakels. Na heel veel gelach en elkaar uit de sloot geholpen te hebben, doken we aan het einde de Rotte in om de modder van ons af te zwemmen. Hierna wachtten ons nog maar twee dingen. Allereerst een lekkere douche en als tweede de barbecue!

Er is niets lekkerder dan na zo'n actieve dag lekker onderuitgezakt, langs de Rotte, in het zonnetje te genieten van een heerlijke barbecue. Wil jij net zo'n ideale zondag beleven? Kijk dan snel op de website van Outdoor Valley. O ja, vergeet geen schone kleding mee te nemen!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Eten & drinken

Pannenkoekenfestijn bij Sajoer

Sajoer
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Streekproducten

Wanneer bio business wordt

Gys
Sport & avontuur

Top 5 tips voor de zomervakantie!

Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur

Zeilvereniging De Bommeer

Watersportvereniging De Bommeer

Je eigen picknick op de Populierenroute

Het Bieslandse Bos