Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

Coppi Koffie; Tussen fiets en koffie.

De naam mag dan wel een beetje suf klinken maar er is niks saais of sufs aan deze nieuwe koffie bar onder de hofbogen. Je drinkt hier je koffie tussen de fietsen. Terwijl jij je kopje koffie drinkt kan je je fiets ook gelijk laten repareren bij de aangrenzende fietsenmaker. Win-win situatie noemen wij dat.

De fanatieke fietsfanaten kennen de naam misschien wel maar voor de niet-fietsfanaten is het een leuk weetje; Coppi is vernoemd naar de legendarische Italiaanse wielrenner Fausto Coppi die meerdere zeges op zijn naam had staan. Coppi Koffie is een kleine bar die graag samen werkt met lokale branders en brouwers. Zo kun je kiezen uit de bonen van Schot Koffie en Stielman koffie. Als je een keer geen zin hebt in koffie, dan maken ze in no time een lekkere limonade voor je. Voor de liefhebbers van bier: ook dat hebben ze, deze komt van brouwerij Noordt.

Wij zijn van mening dat bij een goede bak koffie ook iets lekkers hoort

Wij zijn van mening dat bij een goede bak koffie ook iets lekkers hoort. Onze tip: Ga voor de zelfgemaakte carrot cake. Deze is door onze taart-proef-expert als beste van Rotterdam bevonden. Dus het is zeker waard om een extra rondje om te fietsen om die te proeven. Je kunt er niet alleen terecht voor lekkere taartjes en koekjes, tot twaalf uur kun je ook langs voor een heerlijk voedzaam ontbijt. Dat is tenslotte de belangrijkste maaltijd om je dag mee te beginnen.

Ga voor een lekkere yoghurt met muesli of voor de boekweit wafels (winning!). Kun je toch niet kiezen? Voor de twijfelaar hebben ze een ontbijt combi met wafel, yoghurt en toast. Ben je niet zo'n vroege vogel? Dan hebben ze ook een kleine, maar smaakvolle lunchkaart. De kaart is een leuke mix van gezond en lekker! Gezond moet tenslotte ook leuk blijven hè.

 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
 • Coppi Koffie

  Bergweg 316,
  3032 BB Rotterdam
  010 737 1789
  Facebook
  woensdag - zondag
  geopend van 830 - 1730
Eten & drinken

(H)eerlijk genieten tijdens de feestdagen

Man Met Bril Koffie

Wandelen en ontspannen bij Kasserie OCK

Kasserie Ock

Vroesenpaviljoen - Huiskamer in het park

Vroesenpaviljoen

Wanneer bio business wordt

Gys
Streekproducten

Slow juice recept met Rotterdamse oogst.

Kunst & cultuur
Eten & drinken
Streekproducten